Pupovčev Saša Milošević izvrijeđao Dujmovića zbog Leljaka i Kolinde na HRT-u

veljača 28, 2017 maxportal
Share Button

Na sjednici Programskog vijeća HRT-a Saša Milošević obrušio se na emisiju ‘Iza zavjese’ Tihomira Dujmovića kazavši da mu se činilo kako je dno na HRT-u dosegnuto, no da je ova emisija probila dno. 

Milošević je komentirao goste koje Dujmović poziva (predsjednica Grabar Kitarović, predsjednik Sabora Petrov, Momir Žužul, Vladimir Šeks, Roman Leljak, Željka Markić….)  i istaknuo kako je to ‘nešto prestrašno i neprofesionalno’.

Posebno se osvrnuo na čelnicu udruge U ime obitelji Željku Markić. Rekao je kako je Markić već drugi puta nastupila u kratkom periodu, da ju Tihomir Dujmović nije kritički propitivao te da je ona plasirala sve što je htjela i obasipala nas svojom političkom argumentacijom.

Zasmetalo mu je i gostovanje Romana Leljaka. Istaknuo je kako je riječ o kriminalcu i problematičnoj ličnosti koja samo dezinformira javnost. Gostovanje je opisao kao ‘pristrano i neobjektivno’.

Milošević je kritizirao i emisiju u kojoj je gostovala predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, za koju je rekao da je bila ‘nabacivanje zicera’ i dogovoreni intervju.

‘Kako se radi intervju, vidjeli smo na Novoj TV kad je to napravio Mislav Bago‘, kazao je Milošević i dodao da se tako kritički vodi jedan intervju, dok je Dujmović intervju odradio ‘neprofesionalno i nekritički’.

Nakon cijelog niza uvreda na račun Tihomira Dujmovića, predsjednik Programskog vijeća Zdravko Kedžo upozorio je Miloševića da se ne smije izražavati i uskratio mu pravo govoriti, no Milošević je nastavio blatiti emisiju i voditelja.

MP/foto:novi listKomentari
Share Button