SMIJENJENI DIREKTOR ODBIJA VRATITI MILIJUNSKI BONUS: ‘Imam obitelj i djecu, moram od nečega živjeti

studeni 22, 2017 maxportal
Share Button

Iako se već neko vrijeme znalo da će Mladen Jozinović biti smijenjen s čela Piškornice, jučerašnja izvanredna sjednica Skupštine tog javnog poduzeća nije prošla bez dramatskih elemenata.



Na temelju neslužbenih informacija koje su prikupili od aktera događanja, župani Radimir Čačić, Željko Kolar, Matija Posavec i Darko Koren te načelnik Koprivničkog Ivanca Mario Švegović našli su se na sastanku pola sata prije službenog početka sjednice zakazanog za 9 sati te su utvrdili konačan prijedlog da se Jozinoviću otkaže ugovor o radu i od njega zatraži povrat milijunskog bonusa koji si je isplatio bez njihova znanja.

Sjednica potom počinje s pola sata zakašnjenja i pristupa joj Jozinović. Koren čita prijedlog o smjeni i povratu bonusa i traži njegovo očitovanje.

”Ja sam imao pravo na taj novac. Evo, sada nisam došao s odvjetnicima, ali sam se s njima konzultirao. Sve je napravljeno u skladu s propisima ” ustvrdio je, piše podravski.hr.

Skupštinari su dogovorili kako će Nadzornom odboru Piškornice naložiti neka se konzultira s pravnicima i odredi način na koji se otkaz i povrat novca mogu izvesti. Zatim je riječ opet dobio Jozinović.

”Molim da se to ne oduži, da se mogu prijaviti na Zavod za zapošljavanje. Imam obitelj i djecu i ja moram od nečega živjeti”, navodno je kazao u tome trenutku već bivši direktor Piškornice.

MP/podravski.hr



Komentari
Share Button