STRAŠNA VIJEST IZ NJEMAČKE: Hrvatica nestala u Berlinu prije tjedan dana nađena mrtva

travanj 21, 2018 maxportal
Share Button

Hrvatica iz Pakraca Danijela Velić (29), koja je 12. travnja nestala u Berlinu, pronađena je mrtva. Berlinska policija objavila je da je njezino tijelo izvukla iz rijeke Špreve (Spree) u gradskoj četvrti Kreuzberg te da istražuje uzrok smrti.Djevojka koja je u Njemačkoj živjela i radila od 2015. godine, s posla je 12. travnja otišla oko 22.15 sati uputivši se prema stanici podzemne željeznice. No, u stanu u kojem je živjela više se nije pojavila

Nitko ne zna kamo je otišla nakon posla

Djevojka koja je u Njemačkoj živjela i radila od 2015. godine, s posla je tog 12. travnja otišla oko 22.15 sati uputivši se prema stanici podzemne željeznice. No, u stanu u kojem je živjela više se nije pojavila. Otad je trajala potraga za njom sve do danas kada je, nažalost, u rijeci pronađeno njezino mrtvo tijelo.

Iako je policija, objavivši vijest da traga za djevojkom, navela da je u posljednje vrijeme patila od depresije, njezina sestra Dijana odbijala je te tvrdnje.

“Sad pišu svašta… Ja se samo nadam da je živa i da ćemo je pronaći živu”, kazala je sestra nesretne djevojke prije nego što se doznalo za tragičan ishod.

Dodala je da se Danijela nije javljala na mobitel te da nitko ne zna kamo se uputila nakon posla te je li uopće ušla u vlak kojim je inače putovala kući.

MP/foto:press

Komentari
Share Button