Kategorije Premium sadržaj

SUDE MU! Škoro pred isključenjem iz DP-a! Pokrenut stegovni postupak, članstvo mu je zamrznuto

Širi dalje

“Miroslavu Škori miruju sva prava i obveze do donošenja pravomoćne odluke o stegovnoj odgovornosti, a najdulje u trajanju od 90 dana od trenutka pokretanja stegovnog postupka”, priopćio je Domovinskog pokreta.



“Sud časti Domovinskog pokreta je na sjednici održanoj u utorak, na temelju zahtjeva ovlaštene osobe za pokretanje stegovnog postupka zbog povrede članskih prava i obveza protiv člana Stranke Miroslava Škore, jednoglasno donio odluku o pokretanju stegovnog postupka protiv bivšeg predsjednika stranke Miroslava Škore

Članu Stranke Miroslavu Škori miruju sva prava i obveze do donošenja pravomoćne odluke o stegovnoj odgovornosti, a najdulje u trajanju od 90 dana od trenutka pokretanja stegovnog postupka”, priopćio je DP.

U objavi DP-a nije navedeno tko su članovi Suda časti niti tko je “ovlaštena osoba”  koja je pokrenula stegovni postupak.

“Sud časti – po Statutu DP-a (Članak 34.)  – čine predsjednik i dva člana koje iz redova članova Stranke bira Domovinski odbor na prijedlog Predsjedništva.”

“Stegovni postupak ( Članak 35. Statuta DP-a) pred Sudom časti može pokrenuti Predsjednik Stranke, Domovinski odbor ili predsjednik Nadzornog odbora protiv svakog člana Stranke. “

Po odredbi Članka 35.  jasno da je da su stegovni postupak protiv Škore pokrenuli Mario Radić (v.d. predsjednika) ili Krešimir Bubalo, predsjednik Nadzornog odbora DP-a.

Postupak protiv Škore nastavak je sukoba u DP-u koji traju nakon što je krajem prošlog mjeseca Škoro objavio da se povlači s mjesta predsjednika stranke.

Škoru se među ostalim optužuje da je stranci prodavao svoje vino koje na kraju nije isporučio, otkrilo se da je stranci prodavao i vlastite glazbene CD-a, a on tvrdi da su to sve orkestrirani napadi na njega.

Nakon intervjua Večernjem listu i kaznenih prijava koje je podnio iz vrha DP je priopćeno da  su njegove optužbe sulude, da je naštetio ugledu stranke i objavili da je “Predsjedništvo osudilo njegove izjave”. Predsjednik Nadzornog odbora DP-a, Krešimir Bubalo,  kazao je da ga Škorin istup podsjeća na ‘potez bombaša samoubojice‘.

Na službenoj stranci stranke Škoro se još uvijek vodi kao predsjednik, a na službenom Facebook profilu stranke je Škorina fotografija.

PRIOPĆENJE SUDA ČASTI DOMOVINSKOG POKRETA

Sud casti Domovinskog pokreta Je na sjednici održanoj 10. kolovoza 2021., na … </ p> Objavljuje Domovinski pokret u & nbsp; Srijeda, 11. kolovoza 2021.

</ blockquote> </ div>


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

8 sati prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

14 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

14 sati prije