VIDEO: FILMSKI HIGH KICK U GLAVU Žestoki obračun usred bijelog dana u Splitu

veljača 12, 2018 maxportal
Share Button

Nesvakidašnji prizor još jedne brutalne tučnjave na splitskim ulicama snimila je čitateljica Slobodne Dalmacije iz svog automobila usred bijelog dana.Na križanju Ulice Domovinskog rata i Zbora narodne garde iz čistog mira došlo je do obračuna između dva muškarca, a ako je suditi prema povišenim tonovima koji su prethodili tučnjavi, razlog je oduzimanje prednosti vozaču!

Prometna nekultura karakteristična je za temperametne vozače s Mediterana, no obračunavanje šakama poput ovog debelo prelazi sve granice dobrog ukusa i ponašanja na javnim površinama.- Netko je zaustavio automobil i našla sam se u koloni. Nisam znala o čemu je riječ, a onda sam iz dernjave shvatila kako su djevojka i dečko prešli biciklima preko pješačkog prijelaza, što je razljutilo vozača koji je izašao iz automobila, krenuo s naguravanjem i dečku opalio filmski high kick ravno u glavu.

– Dok sam izvadila mobitel, već su bili na podu. Srećom, reagirao je jedan gospodin, uskoro i drugi… Nesretna djevojka sve je promatrala s pješačkog prijelaza držeći bicikle u rukama. Tučnjava je bila zaista brutalna, stvorila se poduža kolona, ostala sam šokirana – govori nam čitateljica.

 Naravno, prepoznali smo i čovjeka koji je prvi izletio iz automobila i pokušao razdvojiti dvojac. Riječ je splitskom znanstveniku Ivici Puljku.

– Istina je, razdvojio sam ih… Nisam mogao mirno stajati, pogotovo potaknut nedavnim tučnjavama djece na ulici… Jedan je bio zaista žilav i jači, ali uspjeli smo ih smiriti. Nadam se da poslije nije došlo do daljnjih obračuna. Smatram kako sam dobro postupio i da treba odgovorno reagirati – potvrdio nam je Puljak.

MP/foto:screenshot

Komentari
Share Button