VIDEO, FOTO: Marin objavio selfie nakon vjenčanja, Gibonni zapjevao za prvi ples

travanj 29, 2018 maxportal
Share Button

U najjužnijem hrvatskom gradu, Cavtatu, u crkvi Sv. Nikole bračne su zavjete izmijenili naš ponajbolji tenisač Marin Čilić i lijepa Konavoka Kristina Milković.Poznati par vjenčao se nakon osam godina veze, a i ovoga su se puta svoju intimu potrudili zadržati podalje od javnosti

Obred vjenčanja, kako se već mjesecima nagađalo, održao se u 17 sati crkvi sv. Nikole u Cavtatu ispred koje su se okupili brojni uzvanici. Mladenci su pred crkvu stigli u automobilu Tesla.

Prelijepa Kristina je blistala u jednostavnoj bijeloj vjenčanici, a okitila se tradicionalnim konavoskim naušnicama. Brojni mještani Cavtata došli su ispred crkve vidjeti mladence koji će slavlje nastaviti u Dubrovniku.

 

Kristina i Marin stali su pred oltar nakon osam godina sretne veze. Lijepa psihologinja od početka veze bila je Čilićeva velika podrška, a on je često naglašavao da mu je ona privatni besplatni psiholog.

Kristina se ne voli pojavljivati u medijima, iako je fotografi na Čilićevim mečevima obožavaju. U više navrata o njoj su pisali svjetski mediji hvaleći njezin izgled i eleganciju.

Par se upoznao u Dubrovniku na Davis Cupu, gdje je Kristina radila kao hostesa.

Nekoliko dana prije samog vjenčanja lijepa psihologinja Kristina Milković s prijateljicama odmarala se u Monte Carlu, vrativši se taman na vrijeme prije zadnjih priprema.

U Monte Carlu je boravio i Čilić gdje je bio jedan od nositelja tamošnjeg ATP World Tour Mastersa.

 

Par sati uoči vjenčanja na svom profilu na Instagramu Čilić je objavio je panoramu suncem okupanog Dubrovnik snimljenu s terase svog apartmana u hotelu Excelsior, koji se može pohvaliti najljepšim pogledom na Stari grad.

Nestrpljivom mladoženji društvo pravi najmlađi brat Mile, također tenisač, koji mu je ujedno bio i kum, a s kojim se fotografirao iznad velike terase tog dubrovačkog hotela.

Megy M. /fotoIntsgram

Komentari
Share Button