VIDEO Objavljena snimka kako su divljaci iz Srbije nasmrt prebili američkog turista

srpanj 12, 2017 maxportal
Share Button

AMERIČKOG turista u Grčkoj nasmrt pretukla skupina Srba, a srpski mediji pišu da se Amerikanac posvađao s grupom srpskih državljana, nakon čega je izbila tučnjava.CNN prenosi da je 22-godišnjem Bakariju Hendersonu i njegovom prijatelju u baru prišao čovjek koji je započeo tučnjavu, Tučnjava je eskalirala u ulični obračun nakon što su zaštitari posvađane muškarce izbacili iz bara

Portal Proto Tema danas je objavio snimku sigurnosne kamere iz kafića ispred kojeg je došlo do tučnjave i brutalnog ubojstva.

“Hostesa, koja je bila također srpskog porijekla imala je slobodan dan, ali je tu noć došla u klub gdje se družila s grupom Amerikanaca među kojima je bio i Henderson. U klubu je u tom trenutku bilo i puno mladića iz Srbije, od kojih je jedan prišao djevojci i prijetećim tonom je upitao da zašto se druži s Amerikancima”, ispričao je svjedok cijelog događaja, izbacivač u lokalu.

Amerikanac je potom navodno počeo vikati, a Srbin ga je udario, na što je ovaj uzeo bocu i udario Srbina u glavu.

“Djevojka ih je počela razdvajati, ali Amerikanac je slučajno udario djevojku laktom i počela joj je teći krv iz nosa. Letjele su pepeljare, a Amerikanac je izašao iz lokala i počeo trčati, a za njim su krenuli momci iz srpske ekipe, ja i grčki barmen. Sjećam se da sam ga udario jednom šakom u lice i dva-tri puta po tijelu. Kad sam ja otišao, masa iz Srbije je nemilosrdno nastavila s tučnjavom.”

Mediji u Srbiji nastoje opravdati svoje divljake prenosi da je nesretni Amerikanac podlegao od ozljeda zadobivenih nakon što je udario glavom o auto.

Čak je i Milomir Marić u studio pozvao goste koji su pokušali objasniti da je podlegao od pada na auto.  Na snimci se vidi kako nesretnik bježi, bijena rulja ga stiže i cipelari do smrti

Nesretni 22-godišnjak nedavno je završio studij poslovnih financija na Sveučilištu u Arizoni. U Grčkoj je bio zbog snimanja nove linije odjeće

“Volio je provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima, putovati i upoznavati nove ljude. Uživao je u novim poslovnim izazovima. Bakari je bio inspiracija svima koji su ga poznavali. Volio je život i uživao u njemu”, stoji u izjavi koju je njegova obitelj poslala KXAN-u.

MP/foto:facebookKomentari
Share Button