Real od Luke Modrića traži da ne igra za Hrvatsku! Evo što im je odgovorio kapetan Vatrenih!

rujan 27, 2019 maxportal
Share Button

Real Madrid očekuje od Luke Modrića da razgovara s hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem i odustane od igranja nadolazećih utakmica protiv Mađarske i Walesa kako bi se oporavio od ozljede, napisala je ovih dana španjolska Marca.Real Madrid nije sretan što njihov igrač mora igrati za reprezentaciju i klub koji ga plaća bi želio da preskoči dvije utakmice Vatrenih, potpuno se oporavi od ozljede i pripremi za nastavak sezone.

No, sve će ostati samo želje Reala.  Sportske novosti navode da će se Modrić ako je zdrav, a sada definitivno jest, odazvati izborniku Zlatku Daliću i pozivu među kockaste. Nema dvojbe da će se kapetan reprezentacije pojaviti na pripremama 7. listopada u Splitu.

Mediji su u Madridu istaknuli da je ove jeseni kapetan Vatrenih igrao više za reprezentaciju nego za Real. I to je točno, ali tome je najmanje kriv Modrić.

U prvom kolu je igrao u Vigu 56 minuta, a onda je prvi put isključen u karijeri, i to zbog novog pravila (gaženje Ahilove tetive) koje se već preispituje u La Ligi jer je teško primjenjivo.

Modrić je poznat po tome da ne bira nastupe reprezentacija, čak i sada kada ima 34 godine. Izostajao je samo s onih prijateljskih utakmica gdje nije bila potrebna njegova pomoć. Igrao je čak u revijalnoj utakmici protiv Tunisa na kraju sezone kada igrači jedva čekaju odmor. I time je još jednom pokazao koliko mu je stalo do Hrvatske.

Zato mu hrvatska navijači poručuju: “Kapa do poda, kapetane. Bog te blagoslovio i  Tebe i Tvoju obitelj!”

Megy M. /Foto:epa

 

Komentari
Share Button