A REMETINEC ČEKA: Žestoko i djetinjasto prepucavanje HDZ i SDP preko Twittera

svibanj 16, 2018 maxportal
Share Button

HDZ i SDP su se danas upustili u djetinjasto prepucavanje preko Twittera. Sve je počelo HDZ-ovim tvitom objavljenim oko podneva, a sapunica je potrajala do kasnih večernjih sati.Prvo je HDZ je objavio tvit u kojem se obračunava s SDP-om zbog izjave  Davora Bernardića na pressici kad je dramatično poručio kako zbog Agrokora “traži zatvor za krivce, sada i odmah”.

HDZ je tako linkao na Twitteru govor predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branka Bačića koji je u Saboru, između ostalog, rekao:

“Bernardić, manirom svojih partijskih prethodnika, ne poštuje podjelu vlasti na zakonodavnu, izvršnu i pravosudnu. On na presici traži ‘zatvor odmah’! I to nam se nudi kao rješenje? On bi istodobno i tužio i hapsio i presuđivao! Za razlika od njega, naša se Vlada zna nositi s odgovornošću i zbog toga je potpredsjednica Dalić i podnijela ostavku. Dobro je da Hrvatska ima ovakvu Vladu!”.

A onda je počelo prepucavanje:

“Partija te tuži – Partija ti sudi! A @davor_bernardic ide korak dalje – on bi sam još i hapsio!”

 

SDP je odgovorio: “Dok vi tvitate, USKOK istražuje mailove HDZ-ovke Martine Dalić zbog korupcije.”

Nakon nekoliko sati tišine HDZ uzvraća: “Dok se vi svodite na plitke fore, članovi vas napuštaju…”

Opet se javio SDP: ” Za vas je #USKOK-ova istraga afere hotmail plitka fora?! Zato nam država i je u ovoj situaciji. Na institucije gledate kao na #HDZ-ove stranačke resurse.”

 

Pa opet  SDP: “Suđenje HDZ-u i dalje traje…”

 

Raspravu je, bar zasad, zaključio Liberal.hr: Ne svađajte se, djeco. Ima mjesta u Remetincu dovoljno za sve.

Komentari
Share Button

TAG