Antihrvatska histerija u Srbiji: Milanović je luđak koji Hrvate vodi u rat

rujan 24, 2015 maxportal
Share Button

JUTRO nakon isteka srpskog ultimatuma Hrvatskoj srpski tisak je izašao s koordiniranom paljbom na račun Hrvatske i premijera Zorana Milanovića.Bijes prema Vladi u Zagrebu toliko je žestok da se Milanović danas našao na naslovnim stranicama svih srpskih novina kao i u glavnim vijestima online izdanja.

Tabloidi poput lista Alo, s nakladom od više stotina tisuća primjeraka i političkim zaleđem Aleksandra Vučića, okomili su se na Milanovića konstatacijama da je “Luđak koji Hrvate vodi u rat’.

Kurir je hrvatskog premijera otvoreno naziva idiotom, a Blic i Večernje novosti pak optužuju hrvatsku policiju da izbjeglice pod okriljem noći vraća u Srbiju.

Informer, koji se hvali dobrim vezama sa srpskim tajnim službama, naslovnici j posvetio Milanoviću i počastio naslovom “Banda ustaška”, pišu da je lud te ismijavaju njegove riječi da su Beograd, Budimpešta i HDZ “sveto trojstvo”.

Dnevni list Danas je nešto umjereniji i bavi se ekonomskom štetom koju bi Srbija mogla pretrpjeti, dok Politika donosi pismo premijera Vučića koje je jučer uputio čelnim ljudima Europske unije.

Mi mi smo dodali, bez obzira na to što su svi mediji u Srbiji pod izravni i što je većina naslova idotarija, da je je teško ne složiti se s onima koji Milanovića podsjećaju da je imao priliku ratovati protiv Srba 1991. a da nam rat 2015. godine ne treba
Kurirscreenshotgotova[1]

novostiscreenshot[1]

danas%20gotovo[1]

 

Komentari
Share Button