Kategorije Vijesti

Anto Đapić ogorčen: Tužit ću Aleksandra Stankovića i HTV

Širi dalje

Anet Đapić najavio je tužbu protiv HRT-a i Aleksandra Stankovića zbog izjava u emisiji Nedjeljom u dva u kojoj je gostovao srbijanski glumac Sergej Trufunović



“Izražavam zgražanje nad činjenicom da se na javnoj televiziji, koja se financira novcem poreznih obveznika, može dogoditi da u prime-timeu, u nedjelju u 14 sati svjedočimo pljuvanju po hrvatskim vrijednostima i pojedincima i da to prolazi bez reakcije nadležnih tijela, a pod time mislim na reakciju hrvatske Vlade i Ravnateljstva HRT-a”, izjavio je za Direktno.hr čelnik stranke DESNO Anto Đapić.

Đapić spornim vidi gostovanje srbijanskog glumca Sergeja Trifunovića u emisiji urednika Aleksandra Stankovića Nedjeljom u 2.  Trifunović je tamo iznio, prema Đapićevu mišljenju, niz spornih tvrdnji u kojima pljuje po hrvatskim vrijednostima, a najviše mu je zasmetala šutnja voditelja kada je Trifunović rekao kako su ”idioti poput Šešelja, Đapića i sličnih” potrebni vlastima u Hrvatskoj i Srbiji kako bi ih po potrebi izvukli za igre ”toplo-hladno”.

Đapić navodi da je to što je Stanković ”odšutio uvredu na njegov račun, kada je njegov gost stavio u isti kontekst osuđenog ratnog zločinca i mrzitelja Hrvatske Vojislava Šešelja i njega”, dovoljan razlog za tužbu.

Zbog toga Đapić, ali i zbog svih ”ostalih uvreda izrečenih na račun hrvatskog naroda”, očekuje reakciju vlasnika HRT-a (hrvatske države), a kao očekivan korak vidi smjenu ravnatelja HRT-a.

MP/foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

10 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

12 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

15 sati prije