BUJANEC RAZOTKIO: Vlada je Šerbedžiji osigurala TRI milijuna kuna za Brijune

srpanj 13, 2017 maxportal
Share Button

“NA odmoru sam u Gorskom kotaru, na tisuću metara nadmorska visine, ali vrag mi nije dao mira kad sam vidio tekst na jednom portalu ministrica Nina Obuljen Radi Šerbedžiji ove godine dala “samo” 150 tisuća kuna za ljetovanje na Brijunima”, kazao nam je jutros Velimir Bujanec.“Portal Direktno objavio je da je Šerbedžija u vrijeme mandata Zlatka Hasanbegovića dobio 200 tisuća kuna,  dakle više od Nine Obuljen  koja mu je dala 150 tisuća. Zaboravljaju da je taj govor ministar Hasanbegović naslijedio i nije ga mogao stopirati, a Obuljn je to mogla učiniti.”

Ove godine, objavili su službeno iz Ministarstva kulture, Šerbedžijin festival dobio je 150 kuna, a o ostalim donatorima Bujanec piše:

“Prva zbunjola Vlade Nina Obuljen Šerbedžiji je za ovogodišnji ljetni provod dala 150.000 kuna i njeni PR-ovci sada spinaju da je to najmanje do sada.

A evo kako nam mažu oči: brijunsko orgijanje Šerbedžije, Stazića i ekipe navodno dođe 3 milijuna kuna i najveći dio toga “časte” opet hrvatski porezni obveznici, preko javnih poduzeća – Podravke, Janafa, Ine, ali i nezaobilazne Hrvatske turističke zajednice… Znači, Nina misli da smo svi mi glupi; kao “dala je najmanje”, a zapravo je njezina Vlada opet pokrila najveći dio Šerbedžijinog troška.

Vrhunac perverzije odnosi se na prijevoz gostiju do Titovih muflona – to je navodno najskuplje, a taj posao još uvijek gratis odrađuje Radetu mrska Hrvatska ratna mornarica, što je prvi zapovjedio bivši “vrhovnik” Stipe Mesić!

Siguran sam da bi Šerbedžija svoj “teatar” najradije postavio “tamo daleko”, ali Vučić nije glup pa da plaća takve pizdarije. Osim toga, jbg – Srbija nema more, a kamoli Brijune…

U cijeloj priči ipak je “najpošteniji” Neđa Stazić – on će svoj smještaj platiti sam i to 7 kuna, a za lokanje “na Vangu” pobrinut će se preostali sponzori – Stella Artois kad se Neđi pije pivo, Tikveš za gemište i Rakijarnica prije vožnje biciklom…

MP/foto:facebookKomentari
Share Button