Bujica: Poslušali su Pupovca, ponizili Hasanbegovića i izdali Domovinski rat!

20 listopada, 2016 maxportal
Širi dalje
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Zorica Gregurić u Bujici: Hasanbegović je maknut kako bi Nina Obuljen „pokrila“ kriminal u Hribarovom HAVC-u!SDSS JE U NOVOJ VLASTI DOBIO 8 MJESTA POMOĆNIKA MINISTARA!

Orkan: – Poslušali su Pupovca, ponizili Hasanbegovića i izdali Domovinski rat!

Mene se zarobili u Vukovaru kao dragovoljku s 23 godine, a Hribar je bio malo u Sloveniji, malo u Njemačkoj… Sad me vrijeđa da sam „obična medicinska sestra iz Vukovara“ – izjavila je u jučerašnjoj Bujici Zorica Gregurić iz Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara.

Bujica je sinoć otkrila i detalj iz tajnog sporazuma HDZ-a i SDSS-a kojim se stranci Milorada Pupovca dodjeljuje čak 8 mjesta pomoćnika ministara, u raznim ministarstvima, a dobit će i mjesta u javnim poduzećima.

To je komentirao umirovljeni pukovnik Hrvatske vojske Ivica Pandža – Orkan:

– Sada je svima jasno da su birači ponovo prevareni i da će nova Vlada provoditi politiku SDSS-a. Hasanbegović je maknut na zahtijev Pupovca, mediji u Srbiji likuju, likuju i domaći osporavatelji Domovinskog rata, a ja ovo mogu nazvati izdajom Domovinskog rata i pljuvanjem po grobovima najboljih hrvatskih sinova!

Hrvoje Hribar je prije nekoliko dana iz svog ureda izbacio novinarku HRT-a Anu Malbašu i odbio odgovarati na pitanja o kriminalu u HAVC-u, uz povik da neće o njemu pričati „jedna obična medicinska sestra iz Vukovara“.

Mislio je na Zoricu Gregurić koja je pokrenula veliku priču o nezakonitim radnjama u javnoj ustanovi čiji je ravnatelj Hribar:

– Tom izjavom je uvrijedio sve medicinske sestre i tehničare koji vrijedno rade svoj posao. Uvrijedio je i dragovoljce i branitelje, naročito one iz Vukovara. Uvrijedio je i sve žene…screenshot_2016-10-20-10-55-12

Ja sam doista dragovoljka i braniteljica, definitivno neću odgovarati Hribaru. Nisam bila obvezna, ali sam kao mlada djevojka s 23 godine osjetila dužnost braniti svoju domovinu. Za razliku od Hribara koji je pobjegao nešto malo u Sloveniju, pa nešto malo u Njemačku… On spada u onu „elitu“ kojoj pripada i Milanović, oni nisu domovinu branili oružjem, nego su stjecali znanja po elitnim uredima izvan Hrvatske.

Komentirala je i podnošenje kaznenih prijava protiv čelnika HAVC-a, uključujući Hribara, ali i novoizabranu ministricu kulture Ninu Obuljen:

– Ovdje se radi o javnom novcu, novcu iz državnog proračuna. Nema se za socijalna davanja i liječenje teških bolesnika, a ima se za Hribra koji je u 6 godina podijelio 450 milijuna kuna! Nitko se nema pravo poigravati s našim novcem, a osobito ne na ovakav način – da se blati država od koje se uzima! Kaznene prijave su podnešene, to se neće moći zataškati, kula od karata će se na kraju srušiti. Hrvoje Hribar se zaigrao!

ORKAN: MINISTARSTVO KULTURE JE U VRIJEME NINE OBULJEN FINANCIRALO ČETNIČKE KNJIGE!

U Bujicu se telefonom javio i Ivica Pandža – Orkan, umirovljeni pukovnik Hrvatske vojske iz Siska. Otkrio je nepoznate detalje iz biografije nove ministrice kulture:

– Premijer je istaknuo da je ona radila već u tri mandata u Ministarstvu kulture, u vrijeme Bože Biškušića, Jasena Mesića… Bila je i državna tajnica itd.

Kad se malo dublje kopa po periodu u kojem je radila, dolazimo i do knjige sisačkog četnika Nebojše Devetaka, koja se zove „Razgrtanje pepela“… Još tada je Ministarstvo kulture RH financijski pomoglo tiskanje knjige koja počinje riječima kako su na Baniji ispaliili granatu 1991. iz RB-a u „ustaški kamion“! Nova ministrica kulture bila je na važnom mjestu u ministarstvu kada su financirali tu četničku knjigu!

Knjiga Nebojše Devetaka sadrži i stih: „Braćo moja ničeg se ne bojte, samo mene rakijom napojte!“ I to je taj „kulturološki moment“ knjige zbog kojeg su mu valjda dali novce! U to vrijeme financirana su i dva filma sadašnjeg zamjenika župana sisačkog Bore Rkmana! Jedan se zove „Nek’ se raspuste straže“, a drugi se zove „Vapaj tišine“.

U tim filmovima autor, sadašnji dožupan iz redova  SDSS-a, kaže ljudima da paze gdje će stati, kako ne bi stali na srpsku lubanju, glavu koju su odsjekle „ustaše“ na cesti Glina – Dvor! Sve se to financiralo u vrijeme Bože Biškupića, kada je Nina Oboljen bila državna tajnica u Ministarstvu kulture! Ja nju ne poznam, a ne znam zna li za ovo premijer…

Vijest da je Pupovčev SDSS u novoj Vladi, tajnim sporazumom dobio 8 mjesta pomoćnika ministara te da će dobiti i mjesta u javnim poduzećima, Panžda je komentirao riječima:

– Očito je da će se provodit politika SDSS-a. Milorad Pupovac je pohvalio Vladu i premijera zato što više nema Hasanbegovića. Mene to ne čudi, pa četnički ministar Voja Stanimirović je bio u Hrvatskom saboru kada je general Gotovina bio na interpolovoj tjeralici!

Mediji u Srbiji likuju, Pupovac to podržava, a i drugi poput Peđe Grbina, Nenada Stazića ili Bojana Glavaševića hvale taj postupak. Počinjen je akt izdaje i prema Hasanbegoviću i prema svima nama. Bio je dobar kada su trebali glasove, a sada je odbačen kao seoski pas, a da me razumiju i ovi drugi – kao „ker“.

Onome čemu se veseli Pupovac, mediji u Srbiji i snage u Hrvatskoj kojima nije do istine u Domovinskom ratu – ne može biti dobro za Hrvatsku. Micanje Hasanbegovića je katastrofa, izdaja Domovinskog rata i pljuvanje po grobovima najboljih hrvatskih sinova! Po tko zna koji put prevarili su hrvatske birače i to ne vodi dobrom.

GREGURIĆ: HASANBEGOVIĆ SE ZAMJERIO KRIMINALCIMA!

Smjenu Hasanbegovića komentirala je i Zorica Gregurić:

– Ne možete se poigravat s narodom i lagati. Dobili smo nešto što nismo željeli i potpunu suprotnost od onoga za što smo glasovali.

Glasovali smo za Hasanbegovića, a dobili Ninu Obuljen. Velika većina naših ljudi ne želi na mjestu ministrice osobu koja je prikrivala kriminal. Ona je bila članica Upravnog odbora HAVC-a, a sada bi sebe samu trebala istraživati!

Gregurić je nastavila: – Upravnim nadzorom Ministarstva kulture koji je naložio ministar Hasanbegović utvrđeni su nebrojeni prekršaji i protuzakonite aktivnosti. Vi kada kriminalcu kažete da je kriminalac, diskreditira vas na osobnoj razini i vrijeđa da ste „obična medicinska sestra“.

Kad god smo uprli prstom u Hribara i rekli da radi kriminal, on nas je svaki puta vrijeđao s visoka… Pa dodjeljivao je novac čak i vlastioj kćeri – 100.000 kuna…

Davali su i kćeri Vesni Pusić i sada je dovedena Nina Obuljen da bi sve to „pokrila“.  Čekaju se i nalazi Državne revizije koji neće biti dobri…

Očito je najveći krimen dr. Hasanbegovića bio kada je rekao da je temelj hrvatske države Domovinski rat i hrvatski branitelji. To je nešto na što Pupovac nikada neće pristati. A zamjerio se i kriminalcima. Zato nije mogao ostati.

Maxportal/foto:screenshot


Širi dalje
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  


-->