Prijetnja smrću na Glavaševoj stranici: “Ne reci lažna svjedočanstva”, jer stići će te Božja kazna!

Širi dalje

NA SLUŽBENOM Facebook profilu Branimira Glavaša pojavila se poruka koja se ne može tumačiti nikako drugačije nego kao prijetnja smrću svjedocima protiv osnivača HDSSB-a koji se u Mostaru priprema za obnovu postupka na Vrhovnom sudu RH.



“Ne reci lažna svjedočanstva, jer stići će te božja kazna”, naslov je poruke objavljene na Glavaševom profilu, a ilustrirana je fotografijom pet obješenih osoba.

“Osma Božja zapovijed glasi, ‘Ne reci lažno svjedočanstvo’ i ona zabranjuje laganje, lažno svjedočenje, krivokletstvo, …, a ovi na ovoj slici su lažno svjedočili i stigla ih je zaslužena kazna…”, piše u poruci na Glavaševom profilu.

“Nisam to vidio i ne želim komentirati takve gluposti koje su se i ranije događale. Ne čudi me da su svi oni koji ne vole Hrvatsku spremni i na takva gnjusna podmetanja”, kazao je za Dinko Burić, bivši saborski zastupnik HDSSB-a, komentirajući prijetnje koje su osvanule na Glavaševu profilu.

Kad su ga novinari podsjetili da se radi o službenom Glavaševom Facebook profilu, kojeg moderiraju članovi HDSSB-a među kojima i Glavašev sin Filip, Burić je odgovorio:

“Vi jako dobro znate koje su moći interneta. Budući da ste me sada zaintrigirali, ipak ću vam dati jednu izjavu. Preporučujem vam da nazovete Krunoslava Fehira i Dragu Hedla, budući da su oni poznati autori takvih prijetnji: jedan drugom prijete i onda to pripisuju Branimiru Glavašu”, kaže Burić.

Nakon nekoliko sati poruka je uklonjena s Glavaševe stranice.

D. Lukić
FOTO: Facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

2 sata prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

2 sata prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

2 sata prije