Tepeš o bacanju u Savu: “Ispričavam se zbog govora Ante Kovačevića”

ožujak 12, 2016 maxportal
Share Button

NA ČETVRTOM općem saboru HSP Ante Starčević za predsjednika stranke ponovno je izabran Ivan Tepeš.Skup su obilježile žestoke poruke poput onih da su “Židovi u stanju su sravniti čitav svijet”, poruka Zoranu Milanoviću, Miloradu Pupovcu i Vesni kako “im jedino preostaje skočiti s mosta u Savu”, na koje je u reagirao i sam predsjednik stranke Tepeš.

Rekao je da se ograđuje “od svega što su na skupu rekli gosti”, a što, kaže, nije rekao ni on niti netko drugi iz HSP AS.

“Gosti su bili pozvani, dobili su riječ, dobili su dvije do tri minute. Mi ne možemo nikoga spriječiti da kaže ono što kaže. Jednostavno, to su gosti i oni su govorili u ime svojih udruga i političkih stranaka, nisu govorili u ime HSP AS. Ja mogu odgovarati samo za ono što je rečeno od strane članova i dužnosnika stranke”, naglasio je.

To što je na skup došao i bivši predsjednik HSP-a Anto Đapić, s kojim su pravaši iz HSP AS bili u svađi, Tepeš tumači kao volju njegove stranke da se pravaši spajaju, a ne razdvajaju.

“Desna politička scena je previše razmrvljena da bi se i dalje mrvila, trebamo se okupljati”, poručio je ponovno izabrani predsjednik HSP AS.

D. L. Hina/Foto:hspas

Komentari
Share Button