Je li Milanović doista ozlijeđen na skijanju ili ga je supruga Sanja s prozora pogodila koferom?

veljača 9, 2016 maxportal
Share Button

U SUBOTU je u Varaždinu obilježena 25. godišnjica osnivanja SDP-a Varaždinske županije, a gost svečanosti bio je šef stranke Zoran Milanović.Milanović se pojavio s modricama i ogrebotinama na licu, a stranačkim kolegama kazao je povjerio da je ozljede zadobio u padu na skijanju.

“Nakon četiri godine mogu reći da sam ponosan na vas, na svoju Vladu i na kraju na sebe. Hvala vam na svoj podršci i radu kojeg ste uložili ovdje u Varaždinu i okolici. Ne smijemo stati, pred nama je još mnogo posla, jer smo jedina prava brana protiv ove nepogode koja je zadesila Hrvatsku”, kazao je Milanović.

Foto: Varaždinske vijesti

Foto:  Krešimir Đurić /Varaždinske vijesti

Maxportal je iz neslužbenih izvora saznao da Milanović ozljede ipak nisu plod nespretnosti na skijanju nego ih je zadobio na kućnom pragu. Po tim navodima ozljede su plod žestoke svađe sa suprugom Sanjom Musić Milanović.

Izvori Maxportala navode da je Milanovićeva supruga Sanja s prozora bacale kofere, a u kasnijoj svađi bračnog para Milanović Zoran je zadobio ozljede po licu i podlijeve ispod oka.

Naš izvor dalje navodi da je Sanja Musić svom suprugu spominjala Tomislava Karamarka i 1000 eura koje mu je šef HDZ-a osigurao.

Milanovićevu “nezgodu na skijanju” ovjekovječio je i Stiv Cinik, najmoćniji hrvatski ilustrator, na portalu Dnevno.hr.

milanović, stiv cinik

M. Marković/Foto:FaH

Komentari
Share Button