Predsjednica čestitala Domoljubnoj koaliciji

studeni 9, 2015 maxportal
Share Button

Nešto iza jedan sat javnosti se obratila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović bez mogućnosti postavljana pitanja.‘U ovome trenutku hjela bih čestitati državljanima i državljankama koji su danas na izborima pokazali da je Hrvatska država zrela demokracija. Iako još govorimo o nepotpunim rezultatima želim čestitati svima koji su izabrani u novi saziv Sabora i Domoljubnoj koaliciji koja je relativni pobjednik izbora.

Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Davor Visnjic/PIXSELL)

Veseli me da smo pokazali da je Hrvatska demokratska država i pozivam sve koji su izabrani u novi saziv Sabora da pokažu odgovrnost prema građanima koji su ih izabrali, da poštuju njihovu želju i da se iznad stranačkog interesa postave interesi hrvatske države, naroda i građana. Iza nas treba ostaviit predizbornu kampanju, bilo kakve podjele i teške riječi koje su pale. Treba se usredotočiti na interese države i građana s obzirom da svi imamo odgvornost nastaviti Hrvatsku voditi iz krize i da se ovih dana usredotoče upravo na to.

Osobno ću u skladu s ovlastima pristupiti procesu vrlo odgovorno, nakon konzultacija vjerujem da ćemo uskoro imati i novog mandatara. Svima želim puno uspjeha u razgovorima. Ponavljam želja je građana da se prije svega vodi briga o interesima hrvatskog naroda’, rekla je predsjednica.

Hina/ Foto:Ured predsjednice

Komentari
Share Button