SRAMITE SE, GADOVI! Čuvate SDP-ovu prostakušu, a Kristinu K. ste pustili da je manijak zakolje

veljača 28, 2017 maxportal
Share Button

Nakon što su Davor Bernardić i Milanka Opačić od ministra policije Vlahe Orepića zatražili osiguranje SDP-ove potpredsjednice Sabora, jer se na društvenim mrežama pojavila fotomontaža Opačićke u majici s četiri s, policija je procijenila da Milanki treba policijska pratnja.Izazvalo je to veliko čuđenje javnosti jer se takvih fotomontaža na društvenim mrežama pojavljuje na stotine. Kad bi u drugim sličnim slučajevima policija postupala isto za Stipu Mesića, Ivu Josipovića ili Vesnu Pusić trebalo bi angažirai malo veću policijsku postaju.

Nacija je popizdila!

Nacija je se pravom popizdila. I na Bernardića i na Opačićku i ministra Orepića i Ravanteljstvo policije. Na sve koji su pridonijeli da četiri policajca budu angažirana na zaštiti SDP-ove prostakuše Milanke Opačić.

Prvo na onoga tko je u SDP-u došao na ideju da se takvo što javno zatraži. Na Bernardića, kao šefa SDP-a koji je jasvno zatražio policijsku zaštitu od ministra Vlahe Orepića. i na one koji su odlučili da  SDP-ova potpredsjednica Sabora treba policijsku zaštitu.

Nacija im jebe majku!

I s pravom i poručuje: Sramite se, gadovi. Jednu 19-godišnju djevojku, Kristinu Krupljan, unatoč prijavi i ponovljenim prijetnjama, niste mogli zaštiti od rastrojenog manijaka, a štitite političarku čije je traženje zaštite običan politički hir u službi nadjebavanja s HDZ-om.

Sramite se, gadovi, nacija vam jebe majku. S pravom!

I mi vam s Maxportala jebemo vam majku. Čuvate SDP-ovu prostakušu, a Kristinu K. ste pustili da je manijak zakolje.

Sramite se, gadovi!

Marko Marković/foto:pxllKomentari
Share Button