THOMPSON PODRŽAO BISKUPA IVASA:Našeg dragog prijatelja napadaju fašistoidni ljevičari!

kolovoz 26, 2014 maxportal
Share Button
Fašistoidnim ljevičarima nazvao je Marko Preković Thompson na svom Facebook profilu sve one koji su protiv biskupa Ante Ivasa u slučaju šibenskog kluba Azimut:‘Dragi prijatelji, u situaciji kada nam našeg dragog prijatelja oca biskupa Antu Ivasa napadaju fašistoidni ljevičari, isti oni koji godinama napadaju Thompsona, oni koji naše svećenike nazivaju klerofašistima a nas katolike klerotalibanina, koji su se drznuli u izjavama da naš biskup nema pravo glasa.

Zbog nezakonite zarade dvojice ugostitelja predvode prosvjede protiv biskupa ispred biskupove kuće, oni za koje su hrvatski branitelji fašisti. Mi, kao i sam Thompson, dajemo puno podršku ocu biskupu Anti Ivasu i molimo dragoga Boga da mu u ovim neuobičajenim trenutcima za koje smo mislili da su ostali u smeću komunističke prošlosti, kad su povlašteni napadali naše svećenike, naše vrijednosti i svetosti koje želimo svjedočiti i živjeti, da mu podari snage i jakosti kako bi mogao kao i do sada uvijek svjedočiti ljubav prema Bogu i bližnjemu’, napisao je Thompson.

Osvrnuo se i na jučerašnji mirni prosvjed na kojem se okupilo nekoliko stotina Šibinčana kako bi podržali vlasnike Azimuta.

‘Oni koji nemaju časti ni poštovanja ne samo prema Božijoj službi nego i prema starosti oca biskupa neka se zapitaju da li bi vodili prosvjede i uznemiravali svoje roditelje ili se to događa upravo zbog toga što im nije podaren odnos poštovanja prema vrijednostima dostojnim čovjeka. Potpora ocu biskupu Anti Ivasu Pozivamo i vas da date potporu našem dobrom ocu biskupu Anti Ivasu’, zaključio je Thompson.

Komentari
Share Button