Stand up komičar Pedja Bajović u petak u Jazz & Cabaret klubu Kontesa

travanj 26, 2018 maxportal
Share Button

Pedja Bajović, jedan od najpoznatijih stand up komičara najavljuje izvedbu svog showa S NOGU, u petak, 27. travnja, u zagrebačkom Jazz & Cabaret klubu Kontesa, s početkom u 20 sati.Od početka godine Pedja je sa svojim je nastupima obišao gradove poput Pariza, Bruxellesa, Kölna, Praga i Beča, kao i regionalne destinacije kao što su Ljubljana, Skoplje, Beograd ili Sarajevo. Upravo zato ga i nema često u Zagrebu, a predstojeća izvedba je sjajna prilika da ponovno uživate u ovoj hit predstavi.

Pedja Bajović jedan je od pokretača scene stand up komedije u ovom dijelu Europe.

Za svoj rad je 2014. godine na manifestaciji Adria Comedy Awards u Skopju, dobio i priznanje za najboljeg veterana. Pored toga, prvi je regionalni stand up komičar koji je nastupio na jednom međunarodnom takmičenju – Seattle International Comedy Competition 2012., a 2016. godine ušao je i u završnicu svjetskog takmičenja The Funniest Person in the World u Helsinkiju. Njegovi nastupi na engleskom jeziku još uvijek nalaze svoje mjesto u programu televizijskog kanala Comedy Central Extra.

Ulaznice za show S NOGU po cijeni od 60,00kn mogu se kupiti online putem portala www.ulaznice.hr, na blagajni Kazališta Komedija (Oktogon, Ilica 5: ponedjeljak – petak od 8 – 17h), na blagajni Kazališta Komedija (Kaptol 9) i na blagajni na ulazu u Kontesu, Cesarčeva 2.

Pedja vas i osobno poziva na čvenk!

Foto:press

Komentari
Share Button