Naslovna » Hrvatska » Aleksandra Kolarić: Premijer Milanović mora smijeniti ministra Miljenića!
aleksandra kolarić

Aleksandra Kolarić: Premijer Milanović mora smijeniti ministra Miljenića!

Share Button

Ako je snimka istinita iz nje bez ikakve sumnje jasno proizlazi da je ministar obećavao pomoć u zapošljavanju stranačke članice. Zato ga Milanović mora smijeniti već u četvrtak

“Pogledala sam snimku ministra Miljenića i oca SDP-ovke (kaže otac da je kćer bila ili jest članica Glavnog odbora). Ako je snimka istinita iz nje bez ikakve sumnje jasno proizlazi da je ministar obećavao pomoć u zapošljavanju stranačke članice.

Jedini izlaz za Premijera je smjena Miljanića i to već prekosutra na sjednici Vlade. Bilo koji drugi završetak ovog skandala znači da Milanović odobrava ovakve postupke.”

Napisala je to na svom Facebook profilu Aleksandra Kolarić komentirajući snimku, objavljenu u emisiji Bujica, u kojoj otac SDP-ovke od ministra Miljenića traži pomoć u zapošljavanju kćeri. Miljenić mu je dao svoj broj mobitela i rekao da će pogurati.

Aleksandra Kolarić bivša (vjerojatno i buduća) članica SDP-a, koja je iz stranke izbačena osobnom odlukom šefa Zorana Milanovića, jer je kritizirala načina vođenja stranke i politiku Vlade.

Kolarić je nedavno podnijela zahtjev za povratak u stranku, a po reakcijama članstva opet će postati SDP-ovka.

Aleksandra Kolarić

D. Lukić/Foto: Facebook AK


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

sedlar-bujica-oba

Prvi potez nove ministrice: Nina Obuljen vraća novac „neprofitnim“ medijima!

Ekipa iz tzv. nevladinog sektora, kojoj je Hasanbegović oduzeo milijune – već slavi! Šanse da …

-->