Naslovna » Izdvojeno » Arsenu Dediću naglo pozlilo, ali ga humor ne napušta: “Znam da mi teče odjavna špica!”
arsen dedić

Arsenu Dediću naglo pozlilo, ali ga humor ne napušta: “Znam da mi teče odjavna špica!”

Share Button

Arsenu Dediću pozlilo je jučer prijepodne i hitno je prebačen na liječenje u KBC Zagreb. Nakon obavljenih pretraga premješten je na intenzivnu njegu interne kilinike. Sumnjalo na moždani udar, ali snimke CT-a pokazale su da nema promjena na mozgu. Liječnici sumnjaju na sepsu, a s obzirom na presađenu jetru zbog sepse bi mu imunitet mogao biti ugrožen.

Arsen Dedić posljednjih desetak godina povremeno ima problema sa zdravljem. U Padovi mu je 2004. godine, pod nadzorom Nele Sršen, poznate hrvatske liječnice s talijanskom adresom, uspješno presađena jetra, a prije godinu i pol nezgodno je pao i tada su počeli problemi s kukom.

Prema riječima supruge Gabi, sve je teže hodao i bolovi su postajali sve jači. Zbog toga su se liječnici odlučili za ugradnja umjetnog kuka koja je izvedena sredinom srpnja u privatnoj bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama.

Liječnici su bili vrlo zadovoljni jer je zahvat prošao bez problema, a potom je trebala slijediti rehabilitacija kako bi Arsen ponovno stao na svoje noge.

Iako se je u ozbiljno narušena zdravlja Arsena Dedića dobro raspoloženje na napušta. S prijateljima se šalio kao je svjestan da mu “teče odjavna špica”.

Po objavi vijesti da je primljen na hitno liječenje Dediću su stigle brojne popruke podrške, a mi se možemo nadati da će ovaj put pobjediti nemalo bezazlenu bolest.

M. R./foto: Ž. Buklijaš

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

u-ime-obitelji-usatvni-sud

U ime obitelji ponovila zahtjev Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti “Zakona o pobačaju”

UDRUGA U ime obitelji održala konferenciju za tisak ispred zgrade Ustavnog suda u Zagrebu, povodom …

-->