Naslovna » Hrvatska » BH vicevi o BIG SHIT Zorana Milanovića: “On je zadnji papak, ali rekao je veliku istinu o BiH!”
milanović, vrdoljak, pula

BH vicevi o BIG SHIT Zorana Milanovića: “On je zadnji papak, ali rekao je veliku istinu o BiH!”

Share Button

Na riječi bivšeg premijera Hrvatske i lidera SDP-a Zorana Milanovića da “Bosna i Hercegovina nije država” i da je “big shit” još uvijek nema reakcija službenih institucija Bosne i Hercegovine.

Međutim, korisnici društvenih mreža uglavnom su se složili sa Milanovićem. Većina njih slaže se s Milanovićem, samo ne vole kad im to kaže netko sa strane.

Budući da je Milanovićeva izjava o BiH prenesena u dijelovima, da su je rijetki pročitali cjelovitu, ponovimo što je Milanović rekao o BiH. Kompletna izjava nosi posve drugačiji ton i razmišljanje bivšeg hrvatskog premijera.

“Ovo u Bosni i Hercegovini je još opasnije. Kako je jedan branitelj rekao big shit… Bosna i Hercegovina nije država, tamo nemaš s kim šta razgovarati… Ja bih, da se mene pita, njih ugurao u EU preko reda, kroz prste jer tamo nema reda, nema poretka. Dodik šuruje s Vučićem, pa se to sad prelama, majke ti mile, na predsjedničkim austrijskim izborima (…)

Nekakav desničar iz austrijske provincije, kako bi dobio glasove Srba u Austriji kojima jako dobro zvuči to da se Srpska Republika odcijepi, da se organizira referendum i tip igra na to. I što ćemo mi ostaviti Hrvate u BiH s Bošnjacima, e pa nećemo… Dakle, imamo posla s negativcima, zapamtite to, to su negativci, to nisu dragi i topli ljudi”, rekao je Milanović.

AUTOR: Maxportal/foto

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

vrsi

UHVAĆENI NA DJELU: Komunalnim autom 30-ak općinara u berbu maslina lokalnom moćniku

Nedavno osnovana stranka MODES sa sjedištem u Zadru, koju je formiralo više stotina bivših članova …

-->