Naslovna » Naslovna » Crnogorci šokirani: Premijer Đukanović čestitao Šešelju na oslobađajućoj presudi
milo-djukanovic-tanjug, 660x330

Crnogorci šokirani: Premijer Đukanović čestitao Šešelju na oslobađajućoj presudi

Share Button

Crnogorski premijer Milo Đukanović čestitao je Vojislavu Šešelju oslobađanje nakon što ga je Haški sud oslobodio krivnje za ratne zločine u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH.

Primio sam odluku suda u Den Haagu na znanje i čestitam slobodu Šešelju, kazao je Đukanovićnovinarima nakon Premijerskog sata u Skupštini Crne Gore.

U Socijaldemokratskoj partiji (SDP) su šokirani čestitkom premijera Đukanovića na oslobađajuću presudu Šešelju navodeći da su vjerovali da je u Crnoj Gori osuđena i zaboravljena politika Šešelja.

SDP ne može vjerovati da netko 2016. može čestitati politici Šešelja za koju smo vjerovali da je barem u Crnoj Gori nakon 25 godina osuđena i zaboravljena. Nažalost, zbog politike kojoj sada Đukanović čestita, u Crnoj Gori su se desili – logor Morinj, Bukovica, deportacija u Štrpcima i neslavni pohod na Dubrovnik, upozorava SDP.

U prosrpskim strankama u Crnoj Gori nakon oslobađajuće presude Šešelju veličaju Haški sud, no većina Crnogoraca šokirana je presudom i čestitkom premijera Đukanovića

Đukanovićevu čestitku Šešelju možete pogledati OVDJE.

M/Foto:Tanjug

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

sincic-facebook-1

HDZ-ovka se žalila da joj je dosta slušati Pernara, Sinčić ju poklopio: “Pa mi vas slušamo 25 godina!”

SABORSKI zastupnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku je stao u obranu stranačkog kolege …

-->