Naslovna » Naslovna » Dinamu prijeti izbacivanje iz Lige prvaka: Upitan dolazak Barcelone u Zagreb
dinamo, juniori, skupno

Dinamu prijeti izbacivanje iz Lige prvaka: Upitan dolazak Barcelone u Zagreb

Share Button

JUNIORI Dinama plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka i 8. ili 9. ožujka u Maksimir je trebala doći Barcelona. No, dogodio se neshvatljiv propust zbog čega bi  Dinamove nade mogle vječno žaliti.

Naime, za Modre juniore u pobjedi 2:0 protiv Anderlechta u završnici je zaigrao Matija Fintić koji zbog tri žuta kartona tijekom faze po skupinama nije imao pravo nastupa. Fitnić je u igru ušao u 83. minuti, a niti on nije znao da ne smije igrati. Tu  vijest potvrdili su i propćenjem na službenim stranicama Dinama

“Fantastični mladi igrači Dinama odigrali su još jednu veliku utakmicu, dobili Anderlecht 2:0 i plasirali se u četvrtfinale Lige prvaka mladih, no nakon utakmice je utvrđeno kako je došlo do administrativne pogreške. Naime, posljednjih sedam minuta utakmice igrao je Matija Fintić koji je u utakmicama skupine skupio tri žuta kartona i nije imao pravo nastupa.

GNK Dinamo je spreman snositi financijske posljedice za ovu administrativnu pogrešku, no isto tako se iskreno nadamo i vjerujemo da će UEFA prepoznati prave sportske vrijednosti i neće kazniti mlade sportaše koji su tamo gdje je jedino važno, na terenu, pokazali da zaslužuju igrati u četvrtfinalu.

[VIDEO] Odvojite minutu i uživajte u golovima Gojaka i Brekala, te sjajnoj pobjedi naših mladića protiv RSC Anderlechta u Bruxellesu! Bravo dečki, ponosni smo na vas!Take a minute to admire goals by Gojak and Brekalo from tonight’s magnificent win vs. RSC Anderlecht in Bruxelles! Boys, you make us proud!

Posted by GNK Dinamo Zagreb on 23. veljače 2016

Nakon utakmice je delegat obavijestio Anderlecht o pogrešci na što su predstavnici kluba iz Belgije poručili da se neće žaliti jer je bolja momčad prošla dalje, no UEFA u svakom slučaju može pokrenuti postupak. Konačna odluka bit će donesena u ponedjeljak, 29. veljače.

Naravno, GNK Dinamo je spreman snositi financijske posljedice za ovu pogrešku, no isto tako se iskreno nadamo i vjerujemo da će UEFA prepoznati prave sportske vrijednosti i neće kazniti mlade sportaše koji su tamo gdje je jedino važno, na terenu, pokazali da zaslužuju igrati u četvrtfinalu.

Igračima Dinama palac gore, upravi i administrativnom osoblju suspenzija!

M.R. Foto:NK Dinamo

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

hrthvar1007

Muškarac bombom prijetio na porti HRT-a i tražio razgovor s Plenkovićem

Muškarac srednjih godina je oko 10 sati došao na portu HRT-a te prijetio bombom tražeću …

-->