Naslovna » Hrvatska » Dr. Zdravko Tomac: Bila bi prava katastrofa ako bi Josipović opet pobijedio
zdravko-tomac0411[1]

Dr. Zdravko Tomac: Bila bi prava katastrofa ako bi Josipović opet pobijedio

Share Button

Dr. Zdravko Tomac predstavio je svoju najnoviju knjigu “Crveni predsjednik” u Starim Mikanovcima pokraj Vinkovaca

– Narodu sam dao realnu sliku o trenutačnom predsjedniku, koji je u zadnje vrijeme zavladao medijskim prostorom i bila bi prava katastrofa da na nadolazećim predsjedničkim izborima bude ponovno izabran. Ono što se našlo na stranicama Crvenog predsjednika etička je optužba za veleizdaju protiv Ive Josipovića, od strane Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta, čiji sam i ja član, – rekao je Zdravko Tomac na predstavljanju svoje najnovije knjige “Crveni predsjednik” u Starim Mikanovcima pokraj Vinkovaca.

Miroslav Tuđman je naglasio da je vrijednost ove knjige “upozoravanje na komunistički mentalitet koji danas vlada Hrvatskom, kao nešto što je razjedinilo hrvatski narod te prouzročilo moralnu i političku krizu, a kao rezultat potaklo ekonomsku krizu”.

– Čitajući sve Tomčeve knjige o hrvatskim predsjednicima, dobijete sliku hrvatske povijesti. Prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman borio se za svoj narod, a s prijašnjim i sadašnjim predsjednikom izgrađena je politika okrenuta prema zapadnom Balkanu te politika stigmatizacije hrvatskog naroda kao fašističkog, – rekao je Miroslav Tuđman.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

bratislav-dikic-crna-gora-uhicenje

Uzeo novac za puške, pa propjevao: Odao ga telefon koji se ne može prisluškivati

PLAN terorističke skupine bio da naoružani upadnu u zgradu Skupštine, izazovu sukobe između građana i policije, …

-->