Naslovna » Hrvatska » HSP: Hrvatska reprezentacija morala je prekinuti utakmicu u Beogradu
futsal, beograd hrvatska reprezentacija

HSP: Hrvatska reprezentacija morala je prekinuti utakmicu u Beogradu

Share Button

HSP od zagrebačkog mitropolita Porfirija Perića očekuje da osudi veličanje popa Đujića u Beogradu!

Hrvatska stranka prava žestoko osuđuje provokaciju srbijanskih navijača tijekom utakmice između Hrvatske i Rusije na Europskom prvenstvu u futsalu koje održava u Beogradu.

Od svih sportskih ekipa i pojedinaca traže ako se na bilo kakvim natjecanjima pojave ovakvi i slični transparenti da napuste natjecanje, jer se utakmice mogu izgubiti ali čast i hrvatski ponos nikada.

Srbijanski navijači su izvjesili transparent sa slikom četničkog vojvode, inače pravoslavnog svećenika popa Momčila Đujića. Radi se o četničkom vojvodi koji je odgovoran za masovne i brutalne pokolje hrvatskog stanovništva na prostoru Dalmacije i Like i Bosne.pop-djujić-futsal-beograd[1]

Vodio je četničku dinarsku diviziju koja je došla u fokus javnosti u svezi slučaja zagrebačkog pravoslavnog episkopa Porfirija Perića i njegovog pjevanje pjesme o Dinari, kokardi i popu Đujiću.

Organizator je maknuo transparent na intervenciju predstavnika Uefe.
Pitamo zašto ga nisu maknuli samoinicijativno. Zašto vodstvo Hrvatske reprezentacije zajedno s igračima nije odmah napustilo dvoranu u kojoj se slavi četnički ratni zločinac.

Hrvatska stranka prava smatra i traži od svih sportskih ekipa i pojedinaca, da ukoliko se na bilo kakvim natjecanjima pojave ovakvi i slični transparenti napuste natjecanje, jer igra i natjecanje se mogu izgubiti ali čast i hrvatski ponos nikada.

I na ovaj slučaj očekujemo reakciju dežurnih kritičara u javnosti da osude ovakve pojave, a najjače bi odjeknulo kada bi to učinio zagrebački episkop Porfirije Perić.

Očekujemo njegovu reakciju!

HRVATSKA STRANKA PRAVA
Daniel Srb, predsjednik

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kolinda-pocasni-doktorat1

Predsjednica objasnila zašto je odustala od doktorata na Fakultetu političkih znanosti

Hrvatska je predsjednica na kraju drugog dana posjeta Azerbajdžanu održala predavanje na Diplomatskoj akademiji gdje su …

-->