Naslovna » Naslovna » Izborni program “Pet plus”: Velikim skupom u Zagrebu HDZ u četvrtak kreće u kampanju
karamrko, FaH

Izborni program “Pet plus”: Velikim skupom u Zagrebu HDZ u četvrtak kreće u kampanju

Share Button

VELIKIM motivacijskim skupom u dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu, HDZ u četvrtak 1. listopada u 11 sati službeno kreće u kampanju. Očekuje se dolazak oko 2000 članova stranke, a šef HDZ-a Tomislav Karamarko održat će programatski govor.

Na skupu će biti predstavljen izborni program, koji nosi naziv ‘Pet plus’ i podijeljen je u pet velikih cjelina: gospodarstvo, zapošljavanje, zdravstvo i socijalna osjetljivost, pravna stabilnost te demografija.

Izborni program ‘Pet plus’ dijelom je usuglašen s HDZ-ovim gospodarskim programom koji u kampanji ipak neće biti predstavljen u cijelosti.

Izvori iz stranke kažu da će, zapravo, biti objavljeni samo neki dijelovi, a najveći dio onoga što priprema IFO institut ostat će daleko od očiju javnosti. No može se pretpostaviti da HDZ ne želi objavljivati dijelove programa koji se odnose na neke radikalnije ili bolne rezove. Dva dana kasnije planiran je, također u Zagrebu, veliki skup mladeži HDZ-a

Predsjednice Republike u ponedjeljak će  objaviti datum održavanja izbora, a nakon toga će Državno izborno povjerenstvo odrediti i službeni početak kampanje i predizborna i izborna pravila.

D.Lukić/fotoFaH

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

plenković, hasan

Plenković o ‘izdanim’ Hasanbegovićevim biračima: “Ne vidim nikakav problem u tome!”

Premijer Andrej Plenković izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu dijela HDZ-ovih birača …

-->