Naslovna » Naslovna » Josip Klemm pozvao militante iz Occupy Croatia: “Dođite u Savsku na sat povijesti!”
klemm

Josip Klemm pozvao militante iz Occupy Croatia: “Dođite u Savsku na sat povijesti!”

Share Button

Iza kontraprosvjeda militante skupine Occupy Croatia stoje ministar branitelja Predrag Matić i premijer Zoran Milanović

Pokret Occupy Croatia za subotu je najavio održavanje prosvjednog marša pod nazivom ”Stop teroru šatoraša” u Zagrebu. Okupljanje je u 14 sati na Trgu bana Jelačića, odakle bi se trebali uputiti prema Savskoj 66.

Josip Klemm, predsjednik Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata i jedan od vođa braniteljskog prosvjeda u Savskoj, pozvao je organizatore protuprosvjeda iz Pokreta Occupy Croatia da dođu u Savsku 66, upoznaju hrvatske branitelje, a posebno stopostotne invalide Domovinskog rata koji su ostali bez dijelova tijela da bi oni danas uživali u slobodi i demokraciji, prenosi direktno.hr

U Savskoj su uvjereni da iza protuprosvjeda stoje ministar branitelja i premijer:

“Prema informacijama kojima raspolažem, iza njih stoje Predrag Matić i Zoran Milanović. Oni na prosvjed imaju pravo, ali se nadamo da ih policija neće dovesti  svojim vozilima u Savsku kao što su to učinili kada smo bili kod katedrale”, poručuje Klemm.

Pokret Occupy Croatia pozvao je da im se pridruže i branitelji koji se ne slažu s onima u Savskoj: “Vidjet ćemo koliko će im se branitelja pridružiti od 500 tisuća koliko ih ima u Hrvatskoj. Kroz Savsku je u ova 124 dana prošlo 240 tisuća branitelja”.

Isključivi krivci što se branitelji nalaze u Savskoj su Predrag Matić, Bojan Glavašević i Vesna Nađ, tvrdi Klemm i dodaje da je jučerašnji posjet predsjednice Grabar-Kitarović braniteljima korak u pozitivnom smjeru kako bi se riješili problemi hrvatskih branitelja.

D. Lukić
Foto: M. Marković

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

plenković, hasan

Plenković o ‘izdanim’ Hasanbegovićevim biračima: “Ne vidim nikakav problem u tome!”

Premijer Andrej Plenković izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu dijela HDZ-ovih birača …

-->