Naslovna » Lifestyle » Kako probuditi strast
par-u-krevetu-1401207969-36948[1]

Kako probuditi strast

Share Button

Ako ste zapeli u kolotečinu i seks vam je postao poput još jednog kućanskog posla koji odrađujete, moramo vas podsjetiti da propuštate fantastične trenutke koji vam pružaju opuštanje, zbližavanje s partnerom i čine zdravlje boljim.Uza sve životne obaveze koje nas pritišću iz dana u dan, vrlo je lako zapostaviti seksualni život, a izgovora imamo na pretek: umor, iscrpljenost, glavobolje, problemi na poslu i lista se samo nastavlja.No zaista je šteta da ne uživate u seksu, jer su već mnogobrojna istraživanja nebrojeno puta potvrdila koliko je važan za kvalitetnu vezu, ali i samo zdravlje. Stoga se odmah pokrenite i probajte to učiniti uz nekoliko ovih savjeta.

Naspavajte se
Osim što ćete se bolje osjećati i biti odmorniji, spavanje budi libido budući da na taj način organizam ima više hormona testosterona.
Pustite mašti na volju
Nemojte strahovati od maštarija koje su sasvim normalne i poželjne. Tako ćete probuditi želju za seksom, a čak možete i zamisliti i nekoga tko vam je privlačan. Mnogi će se složiti da to nikako ne ulazi u sferu nevjere, a jedno je istraživanje pokazalo da tako misli oko 75 ispitanika.
Nađite se na pola puta
Uvijek se možete dogovoriti da obje strabne budu zadovoljne i zaista je nerealno očekivati da će se svaki puta zemlja zatresti od uzburkanih strasti. Ako niste raspoloženi za sami seks, možda će vam odgovarati oralno zadovoljstvo? Razgovarajte s partnerom i prilagodite se trenutku.
Razmišljajte o seksu, ne izbjegavajte ga
Budete li stalno razmišljali da biste trebali u akciju, a niste spremni stvorit ćete pritisak i negativnu konotaciju. Pa dajte se malo prisjetite dobrih starih dana i koliko ste uživali te kako ste se dobro osjećali uz partnera. Više takvih, pozitivnih misli, sigurno će probuditi uspavani libido.
Izvor: huffingtonpost.com


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kico-slabinac

Kićo Slabinac otvorio dušu: “Godinama sam patio za Nedom Ukraden, a uporno me odbijala”

“Svađali smo se kao pas i mačka, ali zato što smo se voljeli. Mnogo godina …

-->