Naslovna » Naslovna » Kakva vremena, ne možeš dati novac bolesnoj djeci, a da te ne vrijeđaju
kolinda FAH-Ha068304-580x386[1]

Kakva vremena, ne možeš dati novac bolesnoj djeci, a da te ne vrijeđaju

Share Button

U kakvom nakaradnom društvu mi živimo pokazuje i ova zadnja halabuka oko načina na koji je predsjednica odlučila donirati novac za djecu s posebnim potrebama.

Političke elite su izmislile način da donacije njima ne podliježu plaćanju poreza, ali donacije djeci i jadnicima su opterećene porezima. Već sama ta činjenica je odurna.

Invalidi i djeca s posebnim potrebama su za agitpropovce zadnja rupa na svirali.

Oni se ne srame na leđima djece s najgorim sudbinama kovati svoje političko željezo, na sakatima oni bruse svoje političke jezike da bi ošamarili političkog protivnika.

Za komemoracije u Jasenovcu su pokazali da su u stanju pljuvati po žrtvama zločina u korist svoje dnevne politike, a sad pokazuju da su im i bolesna djeca dobro sredstvo za napumpavanje svojih egociljeva.

Dokle seže ljudski bezobrazluk, socijalna pornografija i moralna propast pokazuju bez trunke srama.

Jadna ti je socijalistička stranka koja ima problem s time da se djeci s posebnim potrebma uplati novac umjesto da se da njima za službene aute, telefone i prežderavanja.

Još gori od stranačkih gnjida su sljedbenici koji nas, kao u najgore partizansko vrijeme, obasipaju svojim “argumentima”.

Ako se treba seliti iz Hrvatske onda je najveći razlog ogromna količina nemilosrđa i ogavne partijske politike bez ikakvih barijera i masa naroda koji u tom gadljivom teatru pronalazi opravdanost.

E jadni narode na što si spao.

Vinko Vukadin/Foto:Maxportal


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

goran-maric-andre-jplenkovic

PREOKRET: Goran Marić ostaje u Vladi! Dobit će Ministarstvo državne imovine

GORAN MARIĆ ostaje u Vladi, potvrđeno je službeno iz Banskih dvora. U Vladi tvrde da nije …

-->