Naslovna » Hrvatska » Karamarko pismom pozvao Milanovića na razgovor
Karamarko-Milanovic3[1]

Karamarko pismom pozvao Milanovića na razgovor

Share Button

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u petak poslijepodne poslao je pismo premijeru Zoranu Milanoviću i pozvao ga da sjednu zajedno za stol i razgovaraju, potvrđeno je u petak navečer Hini iz vrha HDZ-a.

O sadržaju i povodu pisma u HDZ-u nisu htjeli govoriti, no ističu da sadržaj pisma nije opterećen nikakvim političkim ili ideološkim pozicijama, kao ni mjestom održavanja razgovora.Kao predsjednici dviju najvećih stranaka i predvodnici dviju vodećih stranačkih koalicija, dvojica predsjednika moraju preuzeti i najveću odgovornost, navodi se u Karamarkovu pismu, naveli su iz Uredu predsjednika HDZ-a.

Prenoseći informaciju o tome da je Karamarko uputio pismo Milanoviću s pozivom na zajednički sastanak, mediji su prenijeli kako je Karamarkova namjera da predsjednici najvećih hrvatskih stranaka počnu razgovore i otvore komunikaciju te svojim primjerom ublaže podijele u društvu.

Mediji su prenijeli da je Karamarko pozvao Milanovića da se sastanu u iduća dva tjedna.

D. Lukić/FotoMP

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kolinda-samantha-bee-111

KOLINDA AMERIČKOJ NOVINARKI OBJAŠNJAVALA DA NIJE GLUMILA U PORNIĆU

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u emisiji “Full Frontal” poznate američke komičarke Samanthe Bee. Tema emisije …

-->