Naslovna » EKO, EKO » EKO, EKO » LOŠE VIBRACIJE Englez umro od sepse zbog zatajenja vibratora u rektumu
131128-vibrator[1]

LOŠE VIBRACIJE Englez umro od sepse zbog zatajenja vibratora u rektumu

Share Button

MUŠKARAC Nigel Willis (50) iz londonskog Forrest Hilla umro je pet dana nakon što mu je u tijelu zapeo vibrator, objavio je  mirror. online.

Nigel je živio s majkom kojoj se nije usudio ništa reći, a nije htio nazvati ni hitnu pomoć, već je samo ležao na svom kauču i čekao. Nakon pet dana pronašao ga prijatelj koji ga je uspio nagovoriti da potraži pomoć.

– Bio je slab, pojačano se znojio i nije se mogao pomaknuti. Molio ga je da ode u bolnicu gdje je stigao tek sljedećeg jutra, ali je već bio u septičkom šoku.

Kada je stigao u bolnicu liječnici su utvrdili da u rektumu ima strano tijelo. Kirurzi su nakon mukotrpne operacije uspjeli izvaditi vibrator koji je zapeo tako duboko da mu je teško oštetio crijeva. Nažalost, Willis nije uspio preživjeti. Preminuo je nekoliko dana kasnije od komplikacija koje su uslijedile.

– Gospodin Willis dugo je bolovao od dijabetesa. Bio je nezaposlen i brinuo se za svoju majku. Nažalost, nije se na vrijeme obratio za pomoć pa ga nismo uspjeli spasiti, kazao je liječnik Bernd Rose tijekom istrage.

 – Obdukcija je pokazala da je preminuo zbog sepse, zatajenja nekoliko organa i infekcije uzrokovane stranim tijelom u njegovom organizmu, piše u nalazu patologa Petera Jerreata koji je potvrdio da je smrt gospodina Willisa rezultat ‘nesretnih okolnosti’.
mp/foto:promo


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

petrov-2-nedjeljom-u-2

Božo Petrov nahvalio Pernara i Živi Zid, a Brkić: “Za njega i njegov diplomski me nemojte pitati”

PREDSJEDNIK Hrvatskog sabora Božo Petrov gostujući u HRT-ovoj emisiji “Nedjeljom u dva”  kazao je da će zastupnike …

-->