Tata objasnio što je prethodilo snimci koju je vidjelo 105 milijuna ljudi

ožujak 15, 2017 maxportal
Share Button

Otac djece koja su upala u sobu iz koje je imao javljanje uživo za BBC objasnio je što se dogodilo u trenucima koji su prošlog tjedna postali viralni.


”To su komične pogreške”, rekao je Robert Kelly, profesor političkih znanosti na Sveučilištu u Južnoj Koreji, nakon što su ga zamolili za komentar viralnog videa na kojem se vidi kako djeca upadaju u sobu dok on uživo za BBC objašnjava ozbiljnu političku situaciju.Kelly je ispričao da ga je kćer prepoznala na TV-u dok je bio u svojoj radnoj sobi te se došla uvjeriti da je zaista tako. Osim toga, kaže Kelly, bila je posebno dobro raspoložena jer je taj dan slavila četvrti rođendan u vrtiću. Ubrzo nakon nje, u radnu sobu, iz koje se Kelly uživo javljao za BBC, ušao je i njegov osmomjesečni sin, piše Vanity Fair.

Majka je na televiziji vidjela gdje se djeca nalaze, ali kako je slika na prijamnik dolazila s odgodom, tako je zakasnila i njezina reakcija.

Prije nego je BBC objavio ovu snimku na internetu, pitali su par slažu li se s tim, a Kelly i njegova supruga Kim Jung-A su to dozvolili. Snimka je na brojnim kanalima pogledana više od 105 milijuna puta.

 Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button