Naslovna » Hrvatska » Mario Raguž, urednik Religijskog programa, umjesto Siniše Kovačića na čelu HRT-a
2016-07-28 14.48.58

Mario Raguž, urednik Religijskog programa, umjesto Siniše Kovačića na čelu HRT-a

Share Button

NADZORNI odbor HRT-a predložio je da se za privremenog upravitelja HRT-a umjesto Siniše Kovačića postavi Mario Raguž, predstavnik radnika u Nadzornom odboru HRT-a.

Postupajući po rješenju Trgovačkog suda u Zagrebu, Nadzorni odbor HRT-a dostavio je danas Sudu prijedlog da se Mario Raguž, predstavnik radnika u Nadzornom odboru HRT-a, postavi za privremenog upravitelja, nakon što sadašnjem vršitelju dužnosti glavnog ravnatelja, Siniši Kovačiću, istekne mandat na koji je imenovan odlukom Hrvatskoga sabora od 4. ožujka 2016.

Odobrenje i suglasnost za takav prijedlog dali su svi članovi Nadzornog odbora te su o tome sastavili pisane izjave ovjerene kod javnog bilježnika, koje su dostavljene Sudu.

‘Radnici HRT-a poklonili su svoje povjerenje Mariu Ragužu kada su ga birali za svoga predstavnika u Nadzorni odbor HRT-a, a Nadzorni odbor HRT-a daje povjerenje svom članu da za vrijeme do imenovanja novog glavnog ravnatelja, obavlja dužnost privremenog upravitelja HRT-a, jer je temeljem svog dosadašnjeg rada u Nadzornom odboru dobro upoznat s programskom, poslovnom i financijskom situacijom HRT-a i svim neodložnim poslovima koje je potrebno obaviti te u tome ima nepodijeljenu podršku svih članova Nadzornog odbora HRT-a’, ističe se u priopćenju.

MP/ FOTO: hrt

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

mesić, sydney, dolari

Mesić: Tito je najveći sin hrvatskog naroda, a NDH je bila zločin u ideji i izvedbi

STJEPAN MESIĆ bivši predsjednik Hrvatske, gostujući u emisiji Pressing, ničim izazvan govorio je o Nezavisnoj Državi …

-->