Naslovna » Hrvatska » Milijan Brkić: Ministar Orepić klasičan je primjer pojedinca kojeg je ”malo ponijelo”
milijan brkić, klupa, košulja

Milijan Brkić: Ministar Orepić klasičan je primjer pojedinca kojeg je ”malo ponijelo”

Share Button

HDZ-ov glavni tajnik Milijan Brkić, govoreći o najavi potpredsjednika Vlade Bože Petova da je Most blizu odluke o novim izborima ne počnu li se stvari mijenjati, rekao je kako bi se Petrov više trebao posvetiti radu u Vladi

“Most nije od birača dobio apsolutno povjerenje, nego u Saboru imaju samo 15 zastupnika, a HDZ i koalicijski partneri 59. Oni se ponašaju kao da je situacija obrnuta i s dozom iritantne umišljenosti dijele nam svima lekcije”, ustvrdio je Brkić u intervjuu Večernjem listu.

U vezi s odnosa s predsjednikom HDZ-a, Brkić je rekao kako Tomislav Karamarko ima njegovu podršku i imat će je i dalje te kako je uvjeren da nije u sukobu interesa, već da se radi o jeftinoj propagandi koja će se pokazati promašenom. Karamarko dosad nije sudjelovao ni u jednoj odluci o Ini, niti je Vlada službeno raspravljalo o arbitraži, podsjetio je Brkić.

Odnos s Karamarkom ocijenio je prijateljskim i ustvrdio kako priču o narušenim odnosima plasiraju neki koji bi voljeli da je tako i žele naštetiti HDZ-u.

Na upit je li razočaran što premijer Tihomir Orešković nije stao uz HDZ u slučaju Lozančić ni uz zahtjev za smjene u policiji, Brkić je rekao kako je očekivao da će se premijer puno više baviti gospodarstvom i investicijama, dakle područjima u kojima je stručan i zbog čega je dobio povjerenje HDZ-a. “Nadam se da će Tihomir Orešković više uvažavati stavove stranke koja drži ključ većine u Saboru koji ga je izabrao”, rekao je Brkić.

Ocjenjujući rad ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića, Brkić je ustvrdio kako je Orepić klasičan primjer pojedinca kojeg je ‘malo ponijelo’ i koji na svojoj vlastitoj koži svakodnevno stječe iskustvo u sustavu koji prije uopće nije poznavao.

MP/Foto:vecernji list

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kolinda-samantha-bee-111

KOLINDA AMERIČKOJ NOVINARKI OBJAŠNJAVALA DA NIJE GLUMILA U PORNIĆU

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u emisiji “Full Frontal” poznate američke komičarke Samanthe Bee. Tema emisije …

-->