Naslovna » Vijesti » Ovo je policajac koji je ubio kolegicu i njenu nećakinju pred 5-godišnjim djetetom
gorazd novak spojka

Ovo je policajac koji je ubio kolegicu i njenu nećakinju pred 5-godišnjim djetetom

Share Button

PROMETNI policajac koji je mjestu Sveta Marija u Međumurju ubio dvije žene je 46-godišnji Gorazd Novak. Ustrijelio je kolegicu iz policije i njezinu nećakinju. Kako pišu mnovine, time je šokirao svoje kolege policajce i cijelo Brezje.

Smrtno su stradale Božica Mustač (52) iz Svete Marije i Andreja Barić (39) iz Hodošana. U automobilu mlađe žene bilo je i petogodišnje dijete koje je svjedočilo tragediji.

Božica je radila u računovodstvu PU međimurske i tragedija se dogodila kod njezinog doma. Andreja je bila medicinska sestra.

Gorazd Novak zbog ozbiljne je bolesti na bolovanju već nekoliko godina, dok je prije toga proveo 20 godina u policiji kao uzorni djelatnik, pišu mnovine. Poznanici i kolege ne mogu vjerovati da je počinio ovakav zločin.

Što je dovelo do tragedije nije poznato, no susjedi govore da je riječ o osobnim odnosima te da je bila riječ o nekakvoj vezi, no ne znaju je li ista bila aktualna.

sv. marija 1

Napadača su svladala dvojica susjeda, među kojima i policajac iz Policijske postaje Prelog koji nije bio na dužnosti. On je ubojicu zadržao do dolaska policije i uhićenja.

sv. marija 2

 

D. L. /foto:mnovine

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

huda jama, nalovna

Hoće li Predsjednica nazočiti pogrebu: Žrtve Hude jame u četvrtak će biti pokopane u Mariboru!

GOTOVO 800 žrtava Hude jame, jednog od najokrutnijih stratišta nakon Drugog svjetskog rata u Sloveniji, …

-->