Naslovna » Naslovna » Pale i zaruke pod braniteljskim šatorom: “Danas sam najsretniji čovjek na svijetu!”
zaruke 1

Pale i zaruke pod braniteljskim šatorom: “Danas sam najsretniji čovjek na svijetu!”

Share Button

POD braniteljskim šatorom pale su prve  zaruke. U četvrtak u 17 sati Vlado Lukač zaprosio je Jadranka Birkić. Nakon kratke neizvjesnosti  stotinjak okupljenih branitelja pljeskom je pozdravilo Jadrankino “DA”.zaruke 6a

Iako je dio branitelja, koji 38.dan prosvjeduju pred zgradom Ministarstva, znala za ovu svečanost, većinu je iznenadila i razveselila.

Vlado Lukač i Jadranka Birkić upoznali su se na početku  braniteljskog prosvjeda. On je Slavonac iz Vinkovaca ona Dalmatinka iz Biograda. Oboje su ratnici, pa su pjesmu Krunoslava Slabinca “Dalmacija je branila Slavoniju, Slavonija je branila Dalmaciju” izabrali za svoju himnu.zaruke-11a

Jadranka je  15 godina bila djelatna vojna osoba:

– Prije mjesec dana došla sam ovdje podržati prosvjed branitelja, malo se zadržala i to je to. Onda sam počela dolaziti svaki dan, pomagati kolegama i prijateljima, Vlado je bio tu i dogodilo se – , kaže Jadranka kojoj osmjeh ne silazi s lica. Lijepa je, visoka, kršna. Prava Dalmatinka.

Vlado Lukač bio je višegodišnji pripadnik Specijalne policije Vinkovci:

– Danas sam najsretniji čovjek na svijetu -, kaže Vlado ponosan na svoju odabranicu: “Našao sam ženu svog života, sretan sam i zaljubljen. Osjećam se ko klinac.”

Šta drugo nego zaljubljenom paru poželjeti sreću uz konstataciju da je ovo dosad najveća, ako ne i jedina, radost koju je donio prosvjed branitelja.

Svadba se već priprema, a kum na vjenčanju bit će Zoran Jezerčić, stopostotni invalid Domovinskog rata.

zaruke 2


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nina-obuljen-portal-oko

PERO KOVAČEVIĆ: Praljku sam poručio da ne tiska nove knjige dok je Nina Obuljen ministrica

VLADA Andreja Plenkovića je 14. Vlada Republike Hrvatske od osamostaljenja Hrvatske. Andrej Plenković je o novoj …

-->