Naslovna » Lifestyle » VIDEO Filipinka Pia Alonzo Wurtzbach je nova Miss Universe! Izbor u sjeni neviđenog skandala
Miss Filipini[1]

VIDEO Filipinka Pia Alonzo Wurtzbach je nova Miss Universe! Izbor u sjeni neviđenog skandala

Share Button

FILIPINSKA glumica i manekenka njemačkog podrijetla Pia Alonzo Wurtzbach je nova Miss Universe. Hrvatska predstavnica Mirta Kuštan nije uspjela plasirati u top petnaest najljepših missica.

Izbor je ove godine obilježio dosad neviđen skandal koji je prouzročio voditelj Steve Harvey. Čitajući imena pratilja i pobjednice, Harvey je Miss Kolumbije Ariadnu Gutierrez proglasio pobjednicom. Gutierrez je pune dvije minute slavila sa suzama u očima prije no što je Harvey shvatio pogrešku – Miss Kolumbije je naime bila prva pratilja.

Kad je shvatio grešku voditelj Harvey se ispričao i za sve okrivio blesimetar na kojemu su bila krivo napisana imena pobjednice i njenih pratilja

Kako bi dokazao da je doista riječ o njegovoj pogrešci pokazao je i listu najljepših s koje je čitao, a lijepa Ariadna je bila prisiljena 30 tisuća dolara vrijednu krunu predati šokiranoj Miss Filipina.

Iako nije uspjela sakriti suze, kasnije je izjavila kako vjeruje da se sve događa s razlogom i zahvalila je svima koji su joj pružali podršku.

The road to the Miss Universe crown is never easy. A message from Miss Universe 2015, Pia Alonzo Wurtzbach.

Posted by Miss Universe on 20. prosinca 2015

U Top 5 ušle su predstavnice Francuske, Kolumbije, Filipina, Australije i USA.

Protekla dva tjedna ljepoticama su prošla u znaku snimanja službenih fotografija i video priloga, brojnih evenata, imale su i humanitarnu aukciju nacionalnih poklona na kojoj je Mirta Laura Kuštan darovala vrijednu grafiku Zvonimira Mihanovića.

Naša predstavnica Mirta Kuštan je, u Las Vegas odletjela u posljednji trenutak. Iako je na izboru za Miss Universe Hrvatske proglašena drugom pratiljom, u toj se ulozi našla nakon što je Miss Barbara Ljiljak neposredno prije puta slomila ruku, dok je prva pratilja Alma Fabulić bila zauzeta obavezama u Kini.

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kico-slabinac

Kićo Slabinac otvorio dušu: “Godinama sam patio za Nedom Ukraden, a uporno me odbijala”

“Svađali smo se kao pas i mačka, ali zato što smo se voljeli. Mnogo godina …

-->