Naslovna » Naslovna » PRIMITIVAC OSTAJE PRIMITIVAC: Milanović zabranio slikanje s Kolindom
milanović, vlada

PRIMITIVAC OSTAJE PRIMITIVAC: Milanović zabranio slikanje s Kolindom

Share Button

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović čudi se premijeru i ne razumije zašto mediji nisu mogli snimiti početak razgovora

U Hrvatskome saboru u četvrtak u podne održana je sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost (VNS), na kojoj su se prvi puta sastali predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Zoran Milanović, a na dnevnom redu sjednice je usvajanje smjernica za rad sigurnosno-obavještajnih agencija u 2015. te rasprava o Strategiji nacionalne sigurnosti  od 2015. do 2024. godine.

Iako je sjednica VNS-a prvi službeni susret premijera i predsjednice, javnost je ostale uskraćena za zajedničke fotografije predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i premijera Zorana Milanovića.

Iako je uobičajeno da snimatelji i fotografi snime početak sjednice iz izvora bliskih Uredu predsjednice doznali smo da je na zahtjev Zorana Milanovića to zabranjeno te da je i službenom fotografu onemogućeno da ih zajedno fotografira.

Nakon sastanka koji je trajao malo više od sat vremena, predsjednica je izjavila da je “razgovor s premijerom prošao u dobrom ozračju te da ne razumije zašto mediji nisu mogli snimiti početak razgovora.

Kako se ponaša nije ni zaslužio slikati se s predsjednicom.

Marina Radev
Foto: Vlada RH


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

perkovic-loso-spojka-dok

Perković je 1991. tražio da se Domazet izbaci iz vojske: “Zatajio je atentat na Tuđmana!”

JOSIP PERKOVIĆ, ratni pomoćnik ministra obrane Gojka Šuška i prvi obavještajac Hrvatske u vrijeme bombardiranja Banskih …

-->