Naslovna » Vijesti » Skandalozan prijedog premijera Oreškovića: Za šefa svih hrvatskih špijuna predlaže generala Dragu Lovrića
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Skandalozan prijedog premijera Oreškovića: Za šefa svih hrvatskih špijuna predlaže generala Dragu Lovrića

Share Button

PREMIJER Tihomir Orešković za ravnatelja Ureda vijeća za nacionalnu sigurnost (UVNS) predložit će umirovljenog generala Dragu Lovrića, bivšeg načelnika Glavnog stožeraHV-a i bivšeg člana SK Pokreta za Jugoslaviju.

Maxportal je iz pouzdanog izvora primio informaciju da je premijer Orešković već obavio razgovor s Lovrićem i da će u petak Predsjednici predložiti da Lovrić naslijedi Ivicu Panenića.

Taj prijedlog premijera Oreškovića analitičari ocjenjuju skandaloznim jer je bivši načelnik Glavnih stožer glavni krivac za katastrofalno stanje u Hrvatskoj vojsci i gotovo sigurni optuženik u aferi MiG-ovi a mogla bi ga zobuhvatiti i istraga u skandaloznoj prodaji oružja ISIL-u.

O velikom broju afera – let helikopterima za Tuzlu, skandal s akrobatskom grupom Krila Oluje, najam helikoptera privatnoj firmi, pad MiG-ova, afera Patria, proglašavanje vojarne Kupare i Kovčanje neperspektivnim da bi ih DUDI mogao prodati Rusima – na Maxportau smo već pisali.. A ima toga još…..

Pouzdano znamo da će biti obuhvaćen istragom u aferi MiG-ovi….

Marko Marković/Foto:Morh

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

huda jama, nalovna

Hoće li Predsjednica nazočiti pogrebu: Žrtve Hude jame u četvrtak će biti pokopane u Mariboru!

GOTOVO 800 žrtava Hude jame, jednog od najokrutnijih stratišta nakon Drugog svjetskog rata u Sloveniji, …

-->