Naslovna » Hrvatska » ŠTO JE LOGIKA: “SDP-ovci su šupci, Milanović je u SDP-u, znači i Milanović je šupak!”
MILANOVIĆ, PAPCI I ŠUPCI

ŠTO JE LOGIKA: “SDP-ovci su šupci, Milanović je u SDP-u, znači i Milanović je šupak!”

Share Button

PREDSJEDNIK SDP-a Zoran Milanović optužio je da je ACI-jeva donacija od dva milijuna kuna općini Dubrovačko Primorje za izgradnju pristupne ceste marini u Slanome reket.

”Ovo dolje u Slanom nije Slano, nego je šporko”, rekao je Milanović.

Načelnik općine, HDZ-ov Nikola Knežić, tvrdi da je riječ o javnom interesu.

”Pristupna cesta bila je uvjet za uporabnu dozvolu, Općina je tražila da izgradnju financira ACI, a ACI je tražio zakonit način za to – i našli ga putem donacije.

Marina u Slanome u srcu sezone mjesec dana zjapi prazna. a bruto dobit društva u prvih šest mjeseci iznosi 3,7 milijuna kuna. Doris Peručić, direktorica u ostavci poručuje.

”Općina je sufinanciranje ceste postavila kao uvjet za dobivanje uporabne dozvole. Prema tome kako će to tko dalje interpretirati ostavimo svakome, a ja kažem da je to bio uvjet za dobivanje uporabne dozvole.’

Uporabna dozvolu – s nestrpljenjem čekaju i zaposlenici marine i brodovi.

‘Kapacitet marine je 195 – 200 vezova, a 40-ak brodova, što u Dubrovniku, što u Korčuli je na čekanju’, kazao je Cvijeto Stjepanović, voditelj posade ACI marine Slano.

Uvjeren da je riječ o javnom interesu HDZ-ov Nikola Knežić Milanovićevo prozivanje  doživio je kao provokaciju, pa mu je odgovorio i na ranije optužbe da se HDZ-ovi ponašaju kao papci:

“Ja mu iz Slanoga poručujem kako Slano nije šporko nego je to jedno prekrasno dalmatinsko mjesto, a ako su u HDZ-u papci, onda su u SDP-u šupci. Pa je onda on samim time isto tako šupak”, poručio je Milanoviću Knežić.

MP/Foto:dnevnik.hr

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

specijalci-klemm

Specijalci podržali Josipa Klemma za pregovore sa srpskim veteranima

UDRUGA  specijalne policije iz Domovinskog rata (USPDR) dala je u petak punu potporu svom predsjedniku Josipu …

-->