Naslovna » Hrvatska » U središtu Zagreba iz kalašnjikova pucao na policiju zbog deložacije
cvjetni_pucnjava4-_713778S0[1]

U središtu Zagreba iz kalašnjikova pucao na policiju zbog deložacije

Share Button

U SREDIŠTU  Zagreba, u Preradovićevoj ulici broj 4,  policija sa sudskim ovršiteljom došla deložirati obitelj – majku, oca i 14-godišnje dijete. Muškarac je  na policiju, neslužbeno se doznaje, pucao iz kalašnjikova! Evakuiran je cijeli Cvjetni trg, a policija je blokirala i okolne ulice.

Na mjesto događaja stigla je i Hitna pomoć, no prema prvim informacijama nema ozlijeđenih.

Na mjesto događaja stigao je i prijatelj obitelji koji je novinarima kazao kako je prvi pokušaj deložacije bio prije mjesec i pol. Tada nije došla policija, već samo zaštitari, i deložacija je bila neuspješna. Kao razlog deložacije navodi porezni dug koji je premašio 100.000 eura.

Na mjestu događaja je Vladimira Palfi iz Živog zida, koja kaže da je prolazila te vidjela što se događa te da oni nisu imali obavijest o deložaciji. Kazala je kako je čula od svjedoka da je došla policija s batom za razbijanje vrata, a da su u stanu bili roditelji i 14-godišnje dijete. Otac nije želio dopustiti da ih isele pa je zapucao.

Na mjesto događaja je stigla i specijalna policija, s neprobojnim prslucima i kalašnjikovima, a nakon dolaska interventne policije muškarac se predao pa je sve riješeno mirnim putem.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

specijalci-klemm

Specijalci podržali Josipa Klemma za pregovore sa srpskim veteranima

UDRUGA  specijalne policije iz Domovinskog rata (USPDR) dala je u petak punu potporu svom predsjedniku Josipu …

-->