Naslovna » Vijesti » UHIĆEN NAPADAČ NA KUKIĆA: Prebio ga jer je loše govorio o Kordiću
hapsenje-lisice-1211[1]

UHIĆEN NAPADAČ NA KUKIĆA: Prebio ga jer je loše govorio o Kordiću

Share Button

Napadač na profesora Sveučilišta u Mostaru Slavu Kukića kojega je pretukao dan ranije sam se u utorak predao, izvijestila je policija, a mediji u Mostaru navode da se radi o invalidu Domovinskog rata Hrvatskog vijeća obrane (HVO) iz Mostara. Kukića je napao zbog  izjava o Dariju Kordiću

– Napadač na profesora Slavu Kukića predao se policiji-, rekao je glasnogovornik  MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Srećko Bošnjak.

Dodao da je policija ispitala osobu koja se prijavila u policijsku upravu te se očekuje suočenje kako bi  Kukić identificirao napadača.

Po medijskim navodima napadač na Kukića je 80-postotni invalid HVO-a iz Mostara. On je, po tim navodima, policiji priznao da je u Kukićev kabinet došao zbog njegovih izjava o Dariju Kordiću i onima koji su ga dočekali u Busovači.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije izrazili su zadovoljstvo brzim uhićenjem osumnjičenog i odbacili političke pritiske na rad policije.

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

karolina-v-kristo-leljak

Karolina V. Krišto: Bila sam na promociji filma “Huda jama” – 1000 ljudi ostalo je ispred dvorane

PREMIJERA dokumentarnog filma Romana Leljaka „HUDA JAMA, STROGO ČUVANA TAJNA“ je pobudila iznimno zanimanje Zagrepčana. …

-->