Naslovna » Naslovna » VIDEO: Ivana Božića zbog prekrasnih golova uspoređuju s Ronaldinjom, pogledajte i uživajte
BOZICCC

VIDEO: Ivana Božića zbog prekrasnih golova uspoređuju s Ronaldinjom, pogledajte i uživajte

Share Button

HRVATSKA nogometna reprezentacija do 18 godina odigrala je u Županji i Višnjevcu dvije prijateljske utakmice protiv vršnjaka iz Rumunjske i ubilježila dvije pobjede.

Pod vodstvom Ferda Milina i uz veliki interes slavonske publike mladi Hrvati Rumunje su svladali 2:0 u Županji i 3:0 u Višnjevcu.

Hrvatska U-18 u Županji je igrala u sastavu: Buntić, Maglica, Anočić, Anić, M. Jurić, Kulenović, Budan, Rašić, Fintić, Špoljarić, Kolar, a još su nastupili Travagglia, Mauer, Božić, Čabraja, Lucić, Matošević i K. Jurić.

U prvoj utakmici strijelci su bili Špoljarić i Fintić, a u drugoj je briljao dvostruki strijelac Ivan Božić, a “točku na i” postavio je Kulenović.

Drugi susret Hrvatska je počela u sastavu:: Matošević, Anočić, Anić, M. Jurić, Kulenović, Rašić, Božić, Čabraja, Vincazović, Špoljarić, Kolar, a s klupe su ušli Maglica, Fintić, Vrljičak, Mauer, Budan, Travagglia, Lucić, Karoglan, K. Jurić i Buntić.

Od video materijala mi smo dobili dva prekrasna gola Ivana Božića zbog kojih su mladog reprezentativnog centarfora počeli uspoređivati s Ronaldinjom.

Pogledajte i uživajte:


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

goran-maric-andre-jplenkovic

PREOKRET: Goran Marić ostaje u Vladi! Dobit će Ministarstvo državne imovine

GORAN MARIĆ ostaje u Vladi, potvrđeno je službeno iz Banskih dvora. U Vladi tvrde da nije …

-->