Forum žena SDP-a: “Postali smo ‘o, la, la’ stranka zbog tvog primitivizma i gluposti”

ožujak 25, 2017 maxportal
Share Button

VISOKA napetost vlada je uoči konvencije u splitskom SDP-u na kojoj se bira predsjednica Foruma žena i članice predsjedništva.Za novi zaplet pobrinula se široj javnosti nepoznata članica SDP-a Nives Čapeta Šimičević. Kandidirala se za predsjedništvo Foruma, a sinoć je poslala oštro intoniran dopis tajnici splitskog SDP-a Slavici Bartulović Barač (na naslovnoj fotografiji)

Nives Čapeta Šimičević

“U više navrata prilikom protekle četiri godine, kolegice su me nazivale da mi priopće o tvom ponašanju na samo spominjanje mog imena, bojkotiranju djelatnosti mojih tvrtki i naposljetku moje osobnosti. Ovim putem neću ulaziti u razloge takve pojavnosti, sigurno je jedno, a to je da se radi o primitivnosti”, konstatira Čapeta Šimičević.

Najavila je da će se pravila ponašanja promijeniti ako postane članica predsjedništva.

“Stranka je na najnižoj razini na kojoj može biti zahvaljujući neobrazovanim i nestručnim osobama na isturenim pozicijama, redikulima poput tebe. Dovoljna je sramota nanesena SDP-u dok si mudre misli i djela prodavala sjedeći u nadzornim odborima i Gradskom vijeću. Svi nam se smiju. Postali smo stranka “o, la, la”. Vidi se dokle smo došli.”

Što je zatražila od tajnice splitskog SDP-a.

“Ne obuzdaš li svoj primitivizam i kuloarsko čaršijsko zagovaranje, sljedeći put neće biti popravnog. Na štetu stranke bit će medijski popraćeno. Za sada toliko. Dopis je javan”, napisala je Čapeta Šimičević.

Slavica Bartulović Barač jutros je pismo proslijedila predsjedništvu splitskog SDP-a sa zahtjevom da se stavi na razmatranje. Najavila je i kako namjerava podignuti tužbu za klevetu, duševne boli i ucjenu protiv Čapete, ali tek nakon izbora.

“Zaista ne znam kakav je povod bio za ovo. Cijeli dan mislim o ovome. Tu ženu srela sam dva puta u životu, posljednji put prije dva dana. I ništa mi nije kazala. Ne znam zašto je ovo napisala. Nisam se kandidirala za nikakve funkcije u Forumu žena”, kazala nam je Bartulović Barač.

Čapeta Šimičević je bila spremna kazati par riječi, ali opet ništa konkretno.

“Trpila sam njene glupe izjave i primitivno ponašanje, lobiranje vezano za sve i svašta. Radi se o nedosljednom ponašanju jedne tajnice. Ja sam stara članica SDP-a i uvijek jasno i glasno kažem svoje mišljenje.”

Za predsjednice Foruma žena kandidirale su se Marijana Carevski i Ana Lovrić.

MP/ Foto:Dalmatinski portalKomentari
Share Button