BRAVO RADMANE: Da ne bi Gotovine HTV se Maslenice ni sjetio ne bi

siječanj 21, 2015 maxportal
Share Button

Na današnji dan je obljetnica početka Vojno redarstvene akcije “Maslenica – 93″. Dvadeset druga obljetnica opreacije koja je označila početak kraja  okupacije Republike Hrvatske. Dan kada je  i fizički spojena  sjeverna i južna Hrvatska. Dan kada je  od  hrvatske obale otklonjena ugroza  presijecanja i dijeljenja Hrvatske. Početak operacije u kojoj je živote izgubilo 127 branitelja, a nekoliko stotina ih je ranjeno.Očekivali smo  u najgorem scenariju  da će i nacionalna  TV kuća, Hrvatska radio televizija ovaj datum obilježiti  bar neznatnim prigodnim  programom koji svekoliku hrvatsku  javnost podsjeća na ovaj datum u našoj ne tako davnoj  prošlosti.alfe

Očekivali smo da će se na ovaj datum emitirati bar neki dokumentarac koji će i nove mlade naraštaje Hrvata upoznati s tim razdobljem u kojem su sudjelovali njihovi  očevi. Razobljem preokreta u Domovinskom ratu kojeg je ionako premalo na  Hrvatskoj televiziji, bilo da se radi o razgovornim emisijama, dokumentarcima ili filmovima.

Osim protokolarnih vijesti u informativnom programu na kanlima HTV-a  ništa o “Maslenici – 93″.
Istina, očekivali jesmo, ali iznenadili se nismo budući znamo tko  je ravnatelj Hrvatske televizije.

Nastavi li se ovaj trend ne bi bilo ništa čudno da  Hrvatska televizija zaboravi i  VRO “OLUJA”  i da je ne spomene. Ništa nas više ne može iznenaditi.
Nakon ovog “gafa” kao jedino rješenje nameće se ono što bi jedino bilo moralno.
Gospodine Radman dajte ostavku na mjesto na kojem sjedite.Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button