SDP-ovac Marko Melčić: Lozančić, Ostojić i SOA-a obavljali su prljave poslove za Milanovića

veljača 7, 2016 maxportal
Share Button

NAKON što je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović smijenila ravnatelja SOA-e Dragana Lozančića, oglasio se vrlo kritični zagrebački SDP-ovac Marko Melčić koji je uz Lozančića prozvao i bivšeg ministra MUP-a Ranka Ostojića.“Što će Zoki sad kad mu se njegov privatni Gestapo raspada nakon gubitka vlasti? U najnezgodnijem trenutku pred unutarstranačke izbore. Nema mu više Ranka, Kotromana, Lozančića, SOA i PN Uskoka, Šušak umro, Perkan u Njemačkoj. Ostaju mu samo par budala u Saboru poput Marasa i zokotalibani koje više ne može držati na kopanji i koji će se prije ili kasnije razbježati.”

O smjeni Lozančića Melčić piše:

“Potrebno je izvršiti nadzor njegovog rada u protekle četiri godine i naravno ne može nadzirati sam sebe. Razumijem da vladajući nemaju povjerenja, ali JA kao član SDP nemam povjerenja u Ranka Ostojića.

Smatram da je obavljao prljave poslove za Zorana Milanovića. I da to treba istražiti. U tome određenu ulogu imaju i šefovi SOA i PN Uskoka, Dragan Lozančić. Posebno me brine korištenje organa represije i unutarstranačkim obračunima, sa Linićem itd.”, napisao je Melčić na Facebooku.

Potrebno je izvršiti nadzor njegovog rada u protekle 4 godine i naravno ne može nadzirati sam sebe. Razumijem da vladaju…

Posted by Marko Melcic on 6. veljača 2016

 

M. Marković/Foto:FacebookKomentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button