VRH HDZ-a LJUT NA BRKIĆA: “ISPRIKA BEZ OSTAVKE NE ZNAČI NIŠTA”

srpanj 20, 2016 maxportal
Share Button

U VRHU HDZ-a ljuti su na Milijana Brkića zbog javne isprike koju je napisao ”članovima stranke i građanima Hrvatske”.  “Ako se već ispričao morao je dati ostavku.”Bakić na svom facebook profilu prije tri dana (16. srpnja 2016.) objavio post KONSOLIDIRANI HDZ – U SLUŽBI ČOVJEKA I OPĆEG DOBRA u kojem je stoji: “Kad se vodstvo HDZ-a udalji od naroda i svoga mnogobrojnog članstva, događaju se određene pogreške i propusti – čemu smo svjedočili i u našoj nedavnoj prošlosti”.

Brkić se, stoji dalje pismu, ispričao građanima i članovima stranke:

“Kao zamjenik predsjednika HDZ-a, osjećam ljudsku i političku potrebu OSOBNO SE ISPRIČATI svim hrvatskim građanima te našim vrijednim članicama i članovima – bez obzira koliko sam mogao ili nisam mogao utjecati na neke odluke.”

Iz vrha HDZ-a Maxportalu su ispričali da je slično pismo namjeravao napisati novi predsjednik stranke Andrej Plenković, ali ga je Brkić, saznavši za tu namjeru, preduhitrio i javnosti odaslao pismo isprike.

“Ako je već napiso pismo isprike, ako se HDZ, kako piše, udaljio od naroda, a on je u to vrijeme bio ključna osoba i glavni operativac u stranci bez kojega se i wc papir nije mogao naručiti, osim pisama morao je podnijeti ostavku. Isprika bez ostavke ništa ne znači, dvolična je i nemoralna. Uostalom, piše da je ovo novi, konsolidirani HDZ-a a on bi želio i dalje biti jedna od ključnih osoba u stranci, To jedno s drugim ne ide”, prenose nam izvori iz vrha HDZ-a.

U vrhu HDZ-a vrije, očito je da će biti zanimljivo idućih dana, poglavito kad se budu sastavljale liste za rujanske parlamentarne izbore.

 

 Komentari
Share Button