HODAK: Hrabri heroji s ljevice ubijali bi nerođene! Jer se ne mogu opirati!

5 srpnja, 2021 maxportal
Širi dalje
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hrvatska je prepuna heroja. Vidjeli ste ih nedavno u Brezovici. Oni su stvorili Hrvatsku u Jajcu, Bihaću, Brezovici i Srbu. Sve drugo je sirovo “frajerisanje”.Kakav Tuđman. Šušak je obična šuša. Jedan odskače od svih. Priznaje ga čak i Ela Dvornik. Predrag Metić Fred. Popularna “punjena ptica”. Dečko iz našeg podruma koji iz Bruxellesa u stilu “ja Tarzan, ti Jane” javlja da je “njegova” rezolucija o pravu žena na pobačaj usvojena. Nema više “priziva savjesti” za liječnike.

U ime “slobode” može se ubijati nerođene. Naravno, one koji se ne mogu opirati. Takvih je “heroja” puna ljevica. Ne tako davno je ratni zapovjednik VP-a u Vukovaru Vinko Mažar, navodno u javno bilježničkom uredu, ovjerio izjavu da je naš Fred “mobilizirani dragovoljac”! Tvrdi Mažar da je Freda izvlačio iz podruma gdje se je naš heroj sklonio s civilima dok “ratne strahote ne prođu”. Još nisam pročitao ništa o sudskom epilogu Fredove tužbe za klevetu protiv Mažara?

Ako je naš ”heroj podruma” uopće tužio zaigranog Mažara. Fred si je umislio da je on novi Rudolf Valentino. Iza njega stoji 250 milijuna žena iz “ceo svet…”

Sretne ljevičarke i liberalke. Poslali Freda u Bruxelles, “ceo napredni svet ga obožava”, a SDP tone i tone. Naravno, sve što je desno, rigidno i zatucano, oni s kamenjara, diglo se na zadnje noge protiv nove lijeve ikone. I naša “punjena ptica” osjetila je da je vrag odnio šalu te da treba, onako kao što priliči “naučniku”, s aspekta dijalektičkog materijalizma, priprostim desničarima objasniti bit podrške onih 250 meleona” za njegovu rezoluciju. Dakle, namršti se Fred i prosikće: “Ne možeš biti mesar ako nisi u stanju priklati pile ili svinjče! Ne možeš!!!”

Tako je Fred ponovno riješio Gordijski čvor. Naime, prema legendi, frigijski kralj Gordije tako je zapetljao čvor uz jaram i rudo svojih kola da ga je bilo nemoguće otpetljati. Objavio je da će onaj tko raspetlja taj čvor postati gospodar Azije. Čuvši za to sirovi Aleksandar Makedonski jednostavno je mačem presjekao čvor i tako riješio problem. Slično je palo na pamet i našem Fredu.  A’j ti druže doktore prikolji pile, ili ne daj Bože svinjče, pa se onda javi našem čoviku Hipokratu s KOS-a da se zakuneš. Kos je inače grčki otok, ali zgodno i nostalgično zvuči hrvatskoj ljevičarskoj eliti. A naš Predrag je baš taj.

Zlobni Ivan Hrstić ide još dalje te se pita u Večernjaku: “Freudovska greška: Tko smije ginekologe uspoređivati s – mesarima?”

I čeličnom logikom nastavlja: “Ne možeš biti mesar… Nevjerojatne, ali istinite riječi Freda Matića pokušavaju hrvatsku javnost pobuniti protiv priziva savjesti hrvatskih liječnika. Fredova izjava je kao klasična frojdovska omaška! Pitanje koje se nameće samo od sebe. Je li ikada itko od propagatora abortusa kao nekakvog civilizacijskog dosega tako plastično razotkrio anticivilizacijsku prirodu abortusa kao što je to ovom rečenicom napravio Fred?“ Naravno, to nije dostatno da 6. Lička iz Večernjaka posumnja u našeg Freda.

Ivan Hrstić je samo dokaz da je logika i istina jača od bilo koje ideologije. Nije da smo se baš istakli na Europskom prvenstvu u nogometu, ali Fredovih 250 milja sretnih žena je melem na nogometnu ranu. Fred navodno uskoro izdaje svoju drugu knjigu pod naslovom “Tajna mog neuspjeha…”. Važno je da naš Fred uredno izdaje… I izdaje…

Kad sam se već dotaknuo Europskog nogometnog prvenstva, zgodno je spomenuti da su naši zakazali, između ostalog, i zbog toga što su na prsima nosili ustaški grb. Kad se to pročulo, zemljom je odjekivalo “kmečanje” Indexa, Net.hr-a, napredne kriptokomunističke omladine, omladinaca Šokre Beljaka i Katarine Peović, a Katarina je odmah otišla potražiti u škrinji pištoljčinu svoje babe. Naime, prvo polje na našem grbu bilo je, zamislite, bijele boje! Jugo mladunčad je odmah na to digla graju “što je ovo, bre?” Iako ja u ovoj kolumni nikada ne objavljujem fotke, ipak imam u svom “kompaču” fotku grba Socijalističke Republike Hrvatske s crvenom zvijezdom i grbom koji počinje bijelim poljem.

Ako moj urednik ima taj grb bilo bi zabavno objaviti tu sliku. To bi sigurno pojačalo prodaju Normabela jugovićima i orjunašima. Smirila bi ih samo odluka naše srpsko-hrvatske koalicijske Vlade da se sruši krov Crkve svetog Marka na kojem je također naslikan taj odvratni “klero-fašistički” grb s prvim bijelim poljem. Naravno, nema smisla jugo mladunčadi objašnjavati da je taj grb postojao još u XIV stoljeću u Hrvata.

Nekako sam sklon uvjerenju da smo mi njima sve objasnili 5. kolovoza 1995.g. Oni nama danas “objašnjavaju” svojim respektabilnim adutom – Zagreb Prideom ili Povorkom ponosa. Kako se, umjesto općeg oduševljenja, dogodila “provala homofobnog fašističkog nasilja, u nizu napada, paleži i uvreda u različitim dijelovima grada”, od policije očekujemo da  sve napade obrađuju kao zločine iz mržnje. Ni manje ni više.

Sljedeća faza “ljubavi” LGBTQ zajednice bit će formiranje posebnih sudova i tužiteljstva koji će se baviti samo mržnjom “homofobnih fašista”. Naravno, da postaneš sudac i tužitelj na takvom sudu uvjet je da si “naš”. Logika je poznata. Ako nekada nisi volio Tita i partiju, bio si fašist, ustaša i narodni neprijatelj. Ako danas ne voliš homiće, onda si sada “homofobni fašist”. S obzirom na to da pravnu kvalifikaciju sukoba LGBTQ i zatucanih ognjištara određuju “dugaši”, čiji cilj je više nego jasan, onda je logično da se pomoću pendreka, sudova i lijeve medijske falange šalje poruka kako dolazi vrijeme “zločina iz mržnje”. Vrijeme je da “agresivna” homofobna manjina shvati kako je poražena. Eto ti ga na! Lijepo kažu u Dalmaciji da “triba paziti da ne popušiš“.

Naime, u Zagrebu se u isto vrijeme održava na jezeru Bundek i “Festival tolerancije” što god taj naziv značio. Dva iskusna maloljetnika “oduševljena” festivalom “duginih boja” naškrabaše nešto protiv LGBTQ, ali, avaj, u zao čas. Nema veze što se upravo održava i Festival tolerancije. Za njih nema tolerancije. Privedeni su u zatvor i upozoreni da, iako se upravo održava festival tolerancije, ali da su oni “maloljetni homofobni fašisti“.

Elvis Duspara pita na fejsu: “Na što pomislite kad čujete riječ Gestapo?”. Odgovara mu Miroslav Kušek: “Gestapo je bio mila majka…!”

“Telegram” ima specijalnog dopisnika iz Pridea koji tvrdi: “jučerašnjim udarcima, poniženjima i paležu doprinijele su i izjave Grmoja i Petrova”. Ne samo to. Ja mislim da Grmoja i Petrov svojim izjavama podgrijavaju atmosferu sve do 37 Celzijevih stupnjeva u hladu. Zato izbjegavajte hlad… Njemački povjesničar i publicist Klaus-Rudiger Mai upozorava na promjenu društvene paradigme: “Ljevica iskorištava pandemiju i tzv. ekološku krizu za oduzimanje individualnih sloboda”. I to je to.

Dok nam Pupovac na dnevnoj bazi otkriva nove i nove jame srpskih žrtava, sad je otkriveno što je radio Maks Luburić 1. srpnja 1941. godine. u Donjoj Suvaji. Spomenik u Lici “s vjerom u ideju pobjede čovjeka nad mržnjom”.

Ljubav se u Lici pokazala u svoj svojoj veličini 1991. godine. U mom rodnom zaseoku Sertić Poljani “pobjednici nad mržnjom” žive su zapalili starce koji nisu zbog godina i bolesti pobjegli s ostalim seljanima. Saborski je selo dugačko 14 kilometara, u kojem je bila srušena baš svaka kuća, svaka staja, svaki kokošinjac unutar tih 14 km. Pazite kolika je to “ljubav”! To je 14 km rušenja, ubijanja i silovanja, sve za pobjedu nad mržnjom. Morbidno.

Je li ikada itko u ovoj državi održao komemoraciju za one koji su kao na srednjovjekovnim lomačama izgorjeli u svojim kućama u mojoj Sertić poljani ili za one kojima je sve bilo sravnjeno sa zemljom u promjeru od 14 km.?!! Zato, treba se ugledati u našeg Pupija. On radi rudarski posao za svoj narod. A Hrvateki se još nisu probudili…

Pupovac zna zanat, a u svakom zanatu ima barem malo najstarijeg zanata u svijetu.

Antun Babić, Blanka Vulić i 46 drugih na fejsu upozoravaju kako je na redu novi Jugoslavenski odbor za novu (treću) Jugoslaviju. Dakle, osnovan je u Zagrebu Odbor za vanjsku politiku. Članovi su časni jugovići, njih devet. Ima ih, ali ima i nas. Povijest se uvijek na kraju krajeva ponavlja k’o farsa. HDZ-nas je najprije “razveselio” novim zakonom o civilnim stradalnicima Domovinskog rata u kojem će se k’o ribe u vodi snaći mnogi koji su na Ovčari izdvajali “ustaše” već od 16 godina na dalje i slali ih u smrt. Htjela ne htjela, RH će nagraditi one koji su tobože bili kuhari, vozači kamiona, pedikeri, brice….

Lik na fejsu je dobro uočio idejnu glupost pa kaže: “Ako prođe novi zakon onda će vozač kamiona koji je vozio naše ranjenike iz vukovarske bolnice na klanje na Ovčaru biti obeštećen”. Ah, ti ratni pobjednici… Pobijeđene posjedneš na traktore, a na kraju ih obeštećuješ.

Šifra – Bruxelles! Sve su to samo hrvatski politički poltroni i njihovi novi truli kompromisi. Ako to progutamo, čeka nas novi “Forum za vanjsku politiku…”. Forum koji smrdi k’o pokvareno jaje jajetu na Jugoslavenski odbor iz 1914-1915. godine.  Tada su u njemu Trumbić, Supilo i Ivan Meštrović tobože predstavljali Hrvatsku… To je bilo ono tragično razdoblje koje je Stjepan Radić nazvao “odlaskom gusaka u maglu” 1918. godine. i predajom Hrvatske srpskom kralju. Predsjednik Upravnog odbora ovog današnje (Jugoslavenskog) odbora za vanjsku politiku je Dejan Jović.

Čovjek koji i danas tvrdi da je na povijesnom referendumu za odvajanju od Juge za to glasovalo samo 11 posto stanovništva. Ja pak tvrdim da se 94,17 posto s veseljem izjasnilo za vritnjak u tur Joviću i drugovima. Za predsjednicu Skupštine izabrana je Vesna Pusić, i tu je svaki komentar bespotreban. Zatim se pojavljuju draga i poznata imena kao Tvrtko Jakovina, predsjednik omladinske organizacije Buda Lončar, Zoran Baković, Božo Kovačević, Dragan Nikolić, Senada Šelo Šabić, Dean Sarčević… Eto nama opet Juge u malom sa željom da jednog dana, a možda i prije, dobijemo natrag i komunističku avangardu. Možda u liku Katarine Peović i Kapovića.

Naravno, na članstvo kao zapete puške čekaju Klasić, Markovina, Ante Tomić, Gerovac, Pofuk…. Ljevičari i SDP će se potruditi da naše “guske” odgegaju u maglu iz nekog elitnog dijela Zagreba. Bit će i love, izdaja i izdajica sve dok se Domovinski rat ne proglasi “majkom svih izdaja”. Povijest u obliku farse je opet pred Hrvatekima. Nove “guske” već stižu u maglu koju Odbor pomalo raspršuje. Uz blagoslov HDZ-a, Jović i Buda već predaju na Hrvatskom vojnom učilištu… Moramo se samo još prilagoditi na to “novo normalno” koje ipak smrdi na staru pokvarenu Jugu.

Zlobnici tvrde da je dio hrvatskih branitelja u ratu prolupao, a ostatak popušio.

Bojan Glavašević se opet istakao kao debela crvena muha u čaši mlijeka svojim debilnim komentarom na Twitteru: “Daliću, di je ta Gospa, šalji je na zagrijavanje”. To je pravi učenik Predraga Matića zvanog punjena ptica. Zajedno su putovali u Norvešku na “zanimljiva” putovanja. Fred ga je podučavao kako se postaje mobilizirani dragovoljac pa tako taj intelektualni liliputanac i politički analfabet, koji je poznat samo po tom što je sin pok. heroja Glavaševića, pljucka po vjeri. Intelektom vrtnog patuljka prodaje bozu iz Dervente u kojoj je proživio mladost i Domovinski rat s materom. U stvari, Bojan Glavašević je klasični politički nitko i ništa. SDP je iskoristio herojstvo njegovog oca i ubacio ga u “voz”. Po sistemu: dobro je nadovezati se na tuđu vezu. I sad se javlja klasičan problem kako produžiti kratku pamet. Bojim se nikako…

Za Bojana vrijedi ona: svuda osude, nigdje presude…

Danas i svaka apolitična osoba zna da iza horde homoseksualaca marširaju pedofili. Željka Godeč nije baš apolitična, ali ipak to ne zna. Odlučila je u svom “Akcentu” obrisati pod s Nikolom Grmojom. Njega naša Željka tereti da želi LGBTQ zajednici nametnuti najmračnije kazneno djelo, a to je pedofilija.

Među našim ljevičarima “popularna”, pokojna Judith Reisman, inače moja klijentica, prilikom svog gostovanja u Zagrebu iznijela je relevantne statistike o povezanosti homoseksualizma i pedofilije, barem u SAD-u. 76 posto pedofila u SAD-u ujedno su i homoseksualci. Savjet našoj Željki: jedno je željeti, a drugo je statistika… Zato neka Grmoja o tome i dalje grmi…

Grmoja izgleda hladan k’o led, ali mnogi su se na njemu opekli.


Širi dalje
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  


-->